Goldband op Pukkelpop.
Volledig scherm
Goldband op Pukkelpop. © Photonews

Goldband knalt Pukkelpop op gang, en excuseert zich achteraf: “Sorry dat we ‘Alles Kapot’ niet brachten”

Rock Werchter, Tomorrowland en nu ook Pukkelpop. De Hagenezen van Goldband kregen in Kiewit de aartsmoeilijke taak om het festivalpubliek wakker te maken, maar slaagden daar zonder al te veel moeite in. En dat zelfs zonder grootste hit ‘Alles Kapot’ op de setlist. “Dat was niet ons beste plan”, klonk het achteraf.

 1. Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen
  Play
  Celebrities

  Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen

  Lizzo (34) mocht als eerste ooit op een 200 jaar oude dwarsfluit van The Library of Congress spelen. De fluit was eigendom van James Madison, één van de Amerikaanse grondleggers. Hij kreeg het instrument cadeau toen hij aan zijn tweede term als president begon. Tijdens Lizzo’s optreden in Washington DC werd de fluit aan haar overhandigd. “Ik heb net getwerkt en gespeeld op James Madisons fluit uit de jaren 1800,” riep ze erna.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.