Goedele Liekens
Volledig scherm
Goedele Liekens © VIJF

Goedele Liekens over single zijn: “Je bent geen leuke partner als je kanker hebt”

ShowbizzZe werd ondertussen kankervrij verklaard, maar de ziekte had een grote weerslag op het privéleven van Goedele Liekens (58). Dat vertelt de seksuologe en Open VLD-politica in Gazet van Antwerpen. Toen ze de diagnose van huidkanker kreeg, zat ze nog in een relatie, maar die is uiteindelijk stukgelopen.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Na ‘The Voice’-schandaal: “Jeroen Rietbergen nog tot voorjaar in behandeling bij afkickkliniek in de VS”
  Play
  TV

  Na ‘The Voi­ce’-schandaal: “Jeroen Rietbergen nog tot voorjaar in behande­ling bij afkickkli­niek in de VS”

  Jeroen Rietbergen (50), de bandleider van ‘The Voice’ die schuld bekende op vlak van grensoverschrijdend gedrag, is eind vorige week vertrokken naar de VS. Volgens De Telegraaf zou Rietbergen daar nu wekenlang verblijven om in therapie te gaan voor zijn gedrag. Het is niet duidelijk hoelang de Nederlander er precies zal verblijven, maar het zou ‘tot het voorjaar’ duren.