Vermoeidheid speelt Goedele Liekens nog alle dagen parten. ‘Ik doe elke middag een dutje, of ik haal de dag niet.’
Volledig scherm
PREMIUM
Vermoeidheid speelt Goedele Liekens nog alle dagen parten. ‘Ik doe elke middag een dutje, of ik haal de dag niet.’ © RV

Goedele Liekens over haar strijd tegen huidkanker: ‘Ik heb geen grote muil meer. Dat valt tegen, hé’

ShowbizzSoms zou ze een hele nacht op tafel willen dansen, soms kruipt ze huilend in bed. Het gaat op en af met Goedele Liekens (58), ambassadrice van een nieuwe huidkankercampagne. Door corona bleven in ons land naar schatting 739 kwaadaardige huidtumoren onder de radar. Liekens is vandaag kankervrij, maar zeker niet verlost van angst. Ze blikt in dit interview terug en vooruit.

17 reacties

 • Henk Soenen

  2 maanden geleden
  Snel beterschap Goedele ! Positief denken is inderdaad de weg naar de toekomst ! Neem vooral je tijd om te herstellen, ook om jezelf te herontdekken, want het doet wat met een mens hé, die confrontatie met. Luister goed naar je lichaam, gun het de nodige rust wanneer het jou zijn signalen geeft ! Geduld was ook niet mijn sterkste kant. Aanvaarden dat je op een moment niet alles kan, door die spelbreker. In gedachten bij je. Het gaat je goed ! Een lotgenoot genezen verklaard van Leukemie.
 • Robert De Cock

  4 maanden geleden
  Van harte veel beterschap en moed gewenst. Positieve gedachten en de wil om door te gaan, stimuleren het herstelproces. Tracht elke dag opnieuw van het leven te genieten.
 • Dirk Michiels

  5 maanden geleden
  Veel beterschap en dank aan de zorg voor hun vele mooie daden in moeilijke tijden.
 • Mike Zwarts

  5 maanden geleden
  Denkt die echt dat ze alleen is. Ik heb zo de indruk dat alles rond haar moet draaien. Dat da maar in de belangstelling kan staan.
 • Jan Thaens

  5 maanden geleden
  Veel sterkte gewenst Goedele, je bent omringd door 2 prachtige dochters die je mentaal je er weer bovenop helpen.🌹
 1. Na vinden van knobbeltje in de borst: ‘Love Island’-ster Chey geeft update over gezondheid
  TV

  Na vinden van knobbeltje in de borst: ‘Love Is­land’-ster Chey geeft update over gezondheid

  Ze nam deel aan het eerste seizoen van ‘Love Island’ en was ook te zien in ‘Celebs Gaan Daten’, maar de Nederlandse Chey Ciani hield aan beide programma’s geen geschikte partner over. Ze kreeg er wel een flink aantal Instagramvolgers bij, die ze regelmatig trakteert op persoonlijke details uit haar leven. Zo vertelde Chey onlangs dat er een knobbeltje in haar borst was gevonden. Via Instagram vertelt ze nu dat het goedaardig is. “Maar aan die pijn valt niets te doen.”
 2. Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana
  Royalty
  1

  Politie ziet niets strafbaars aan beroemd BBC-interview met prinses Diana

  De Britse politie ziet geen strafbare feiten bij het tot stand komen van het beroemde televisie-interview van de BBC met Diana in 1995. Uit onafhankelijk onderzoek bleek eerder dit jaar nochtans dat de omroep had verzwegen dat het gesprek met de prinses was geregeld door valse informatie te verstrekken. De politie deed daarop zelf speurwerk naar het interview dat journalist Martin Bashir (58) met haar had.