Vermoeidheid speelt Goedele Liekens nog alle dagen parten. ‘Ik doe elke middag een dutje, of ik haal de dag niet.’
Volledig scherm
PREMIUM
Vermoeidheid speelt Goedele Liekens nog alle dagen parten. ‘Ik doe elke middag een dutje, of ik haal de dag niet.’ © RV

Goedele Liekens over haar strijd tegen huidkanker: ‘Ik heb geen grote muil meer. Dat valt tegen, hé’

ShowbizzSoms zou ze een hele nacht op tafel willen dansen, soms kruipt ze huilend in bed. Het gaat op en af met Goedele Liekens (58), ambassadrice van een nieuwe huidkankercampagne. Door corona bleven in ons land naar schatting 739 kwaadaardige huidtumoren onder de radar. Liekens is vandaag kankervrij, maar zeker niet verlost van angst. Ze blikt in dit interview terug en vooruit.

17 reacties

 • Henk Soenen

  1 jaar geleden
  Snel beterschap Goedele ! Positief denken is inderdaad de weg naar de toekomst ! Neem vooral je tijd om te herstellen, ook om jezelf te herontdekken, want het doet wat met een mens hé, die confrontatie met. Luister goed naar je lichaam, gun het de nodige rust wanneer het jou zijn signalen geeft ! Geduld was ook niet mijn sterkste kant. Aanvaarden dat je op een moment niet alles kan, door die spelbreker. In gedachten bij je. Het gaat je goed ! Een lotgenoot genezen verklaard van Leukemie.
 • Robert De Cock

  1 jaar geleden
  Van harte veel beterschap en moed gewenst. Positieve gedachten en de wil om door te gaan, stimuleren het herstelproces. Tracht elke dag opnieuw van het leven te genieten.
 • Dirk Michiels

  1 jaar geleden
  Veel beterschap en dank aan de zorg voor hun vele mooie daden in moeilijke tijden.
 • Lucas De groot

  1 jaar geleden
  Denkt die echt dat ze alleen is. Ik heb zo de indruk dat alles rond haar moet draaien. Dat da maar in de belangstelling kan staan.
 • Jan Thaens

  1 jaar geleden
  Veel sterkte gewenst Goedele, je bent omringd door 2 prachtige dochters die je mentaal je er weer bovenop helpen.🌹
 1. Er wordt voorzichtig gelachen: prins Louis gaat viraal met ‘Home Alone’-memes, na afwezigheid begrafenis Queen Elizabeth
  Royalty
  4

  Er wordt voorzich­tig gelachen: prins Louis gaat viraal met ‘Home Alo­ne’-me­mes, na afwezig­heid begrafenis Queen Elizabeth

  Op maandag 19 september werd Queen Elizabeth II begraven. Prins William en prinses Kate Middleton werden vergezeld door hun oudste kinderen George (9) en Charlotte (7). Opvallende afwezige? Prins Louis (4). Het internet speculeert over wat de jonge prins thuis allemaal uitspookte nu hij ‘Home Alone’ was en amuseert zich kostelijk met enkele virale tweets.