Goedele Liekens staat Fabrizio Tzinaridis bij tijdens 'De Bachelor'.
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens staat Fabrizio Tzinaridis bij tijdens 'De Bachelor'. © SBS

Goedele Liekens is steun en toeverlaat van Fabrizio in ‘De Bachelor’: “Ik probeer hem verder te laten kijken dan het uiterlijk”

TVZij was zijn steun en toeverlaat bij ‘Temptation Island’, hij kijkt naar haar op als zijn rots in de branding. Bijgevolg kon Goedele Liekens (59) niet ontbreken als klankbord, nu Fabrizio Tzinaridis (29) de vrouw van z’n dromen zoekt in ‘De Bachelor’.  Ze legt uit waarom ze toezegde om mee naar Griekenland te trekken en beschrijft hoe ze Fabrizio de afgelopen jaren zag groeien. “Ik heb een idee van de vrouw die bij hem past, maar hij luistert niet altijd.” 

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. GEZIEN? ‘Spartacus Run’: “Het gezwets van Andy Peelman bleek de grootste hindernis”
  PREMIUM
  TV
  7

  GEZIEN? ‘Spartacus Run’: “Het gezwets van Andy Peelman bleek de grootste hindernis”

  De komende vier weken kan u een twintigtal bekende koppen op VTM zien puffen terwijl ze een impressionant ‘Spartacus Run’-parcours moeten afleggen. Onder meer Laura Tesoro, Average Rob en Ben Weyts zetten alles op alles om de beste tijd neer te zetten, onder goedkeurend oog van presentator Andy Peelman en commentator Michel Wuyts. Maar leveren de prestaties van die onverschrokken BV’s ook boeiende tv op? “Laura Tesoro toonde zich alvast een krak in het herkennen van de uitwerpselen van een koe.”