Exclusief voor abonnees

Goedele komt uit rouwperiode na stukgelopen relatie: “Ik verloor tien kilo”

Goedele Liekens
BELGA Goedele Liekens
“Mama is echt wel door een moeilijke periode gegaan. En dan hebben wij wat meer ons best gedaan om er voor haar te zijn.” Aan het woord zijn Merel (21) en Céleste (19), de dochters van Goedele Liekens (56). De recente liefdesbreuk met Luc sloeg wonden, zeker, maar nu kijkt Goedele in Dag Allemaal weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

We spreken af met Goedele in de tuin van haar mooie huis in het Brusselse. Ook dochters Merel en Céleste schuiven in de loop van het gesprek mee aan tafel, met hun vriendjes Alexander en Cézar. Zo kunnen wij de drie dames in de eerste aflevering van onze zomerreeks ‘Op de rooster’ enkele dilemma’s voorleggen en het met hen hebben over het leven en de liefde. Op dat laatste vlak is het pad van Goedele hobbelig geweest. Zij en de twee jaar jongere zakenman Luc maakten recent ’n einde aan hun relatie van zesenhalf jaar. “Onze relatie in stand houden kostte te veel energie”, zei Goedele daarover in Dag Allemaal.

Maar eerst hebben we het over Goedeles ontluikende politieke carrière. Daags voordien heeft ze de eed als Kamerlid voor Open Vld afgelegd, en de nieuwbakken politica zit vol grootse plannen.

Belgisch parlement of -algemene vergadering van de Verenigde Naties?

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
55 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Loesje Vranken

  Iedereen maar ook iedereen ziet psychisch en lichamelijk af na een scheiding !!!

 • Triene Despriet

  Hallo mensen : het is niet omdat ze seksuologe is dat een relatie slaagt. Ze geeft tips vr mensen waar het "daar" mank loopt. Er zijn nog veel zaken waardoor het spaak kan lopen in relaties, verliefd worden op een ander of andere interesses bijv ? Goedele, je bent n sterke vrouw met een eigen mening, top!

 • Henri Everaerts

  Natrappen en verdoken jaloersheid, als nobele reacties. Pff maar Zwak. Sterkte Goedele

 • leen hanssens

  Hoeveel relaties lopen er niet stuk? Niet iedereen komt er mee in de boekskes. Hou uw privéleven privé Goedele.

 • Raoul Rouma

  Nogmaals een bewijs dat op papier achter een bureel alles simpel is uit te leggen. Voor goede sex is er maar een zaak belangrijk en dat is wederzijdse liefde. Al de rest is geldklopperij van zogezegde kenners.