Goed nieuws voor wie van ‘Thuis’ of ‘Familie’ houdt: de derde Soapspecial van Dag Allemaal is uit

De soap special
Dag Allemaal De soap special
Goed nieuws voor wie van ‘Thuis’ of ‘Familie’ houdt: de derde Soapspecial van Dag Allemaal is uit! Daarin onthullen de tv-makers nu al wat de soapliefhebber dit najaar op tv te wachten staat, aangevuld met een pak unieke foto’s en verrassende weetjes. 

Wie worden de nieuwe sterkhouders in ‘Familie’ en hoe blikken drie pioniers terug op 25 jaar lief en leed bij ‘Thuis’? Maar ook een ongewone blik achter de schermen met de top 10 van de soapblunders, alle geheime cameratrucs onthuld en hoe je kan figureren in je favoriete serie. De fans van ‘De Buurtpolitie’ en buitenlandse soaps komen eveneens aan hun trekken in deze special van 100 pagina’s. En als toemaatje: uren spelplezier met leuke soappuzzels. Deze week in de winkel voor € 3,50

De cover van de soapspecial.
Dag Allemaal De cover van de soapspecial.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.