Goed nieuws voor Star Wars-fans: Chewbacca en Darth Vader komen weer naar Disneyland Paris

Disneyland Paris
Ook begin volgend jaar ligt het Star Wars-universum opnieuw even in Disneyland Paris. Tijdens Legends of the Force kunnen de bezoekers op de foto gaan met hun favoriete personages en zijn er enkele epische spektakels te zien.

Galactische strijd, lightsabers, iconische muziek, ... we hebben allemaal wel een specifieke herinnering aan Star Wars. En om helemaal in de sfeer te komen van deze legendarische saga staat Disneyland Paris begin volgend jaar enkele maanden helemaal in het teken van Star Wars. Zo zijn er spectaculaire projecties en shows, en lopen er stormtroopers door het Walt Disney Studios Park.

Maar vele fans zullen vooral uitkijken naar de ontmoetingen met de Star Wars-figuren. Zo kunnen ze voor het eerst op de foto gaan met de harige Chewbacca of oog in oog staan met slechterik Darth Vader. Legends of the Force- A Star Wars Celebration vindt plaats van 12 januari tot en met 17 maart 2019 in Disneyland Paris. (CD)

Disneyland Paris
Disneyland Paris
Disneyland Paris
Disneyland Paris
Disneyland Paris2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Freddy De Vos

    Als het de echte acteurs zijn cool! Maar anders vind ik het te duur.

  • Davy Ringoet

    Dat is een veel te kleinschalig evenement dat ze dan "groot"s aankondigen. Vorige keer (vorig jaar) waren er 3 keer per dag voorstellingen met oa stormtroopers, en chewbacca en dit enkel in het disney studio's park, en nog geen eens een ganse dag personages die rondliepen. Ik vind als ze zo iets doen, mogen er op zen minst de GANSE DAG personages rondlopen in beide disneyparken. Ik ga toch passen als ze dit nog eens doen.