Goed nieuws voor Marvel-fans: toch nieuwe film met Spider-Man

Tom Holland in Spider-Man: Homecoming.
AP Tom Holland in Spider-Man: Homecoming.
Het leek er even op dat het einde verhaal was voor Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe (MCU), nadat moederbedrijf Disney het met eigenaar Sony niet eens kon worden over de rechten van de superheld voor het gebruik in de Marvel-films. Maar vandaag maakte Screenrant bekend dat er toch nog een nieuwe Spider-Man-film door Marvel wordt gemaakt.

Marvel-president Kevin Feige, die de film gaat produceren, is enthousiast. “Ik ben blij dat zijn avonturen in het MCU door zullen gaan en ik en iedereen bij Marvel is erg blij dat we eraan mogen meewerken. Spider-Man is een krachtig icoon en een held wiens verhaal alle leeftijden en verschillende publieken van over de hele wereld aanspreekt.” Amy Pascal, de man die de eerste twee Tom Holland Spider-Man films produceerde en ook de derde film zal produceren, is eveneens verheugd: “Dit is fantastisch. Peter Parker z’n verhaal nam een dramatische wending in ‘Far From Home’ en ik kan niet blijer zijn met het feit dat we allemaal samen zullen werken en zien waar ons dit brengt.”

In de nieuwe Spider-Man-film, de derde in de doorlopende ‘Spider-Man: Homecoming’-serie, speelt Tom Holland weer de hoofdrol. De film moet op 16 juli 2021 in première gaan.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Christophe Braem

    Een nieuwe film ging er komen. Het was de vraag of het in de MCU ging plaats vinden of niet. Jammer genoeg blijft hij in de MCU. Was blij dat hij eruit was voor Phase 4: the wokeness rises ging starten