OUTER BANKS
Volledig scherm
OUTER BANKS © JACKSON LEE DAVIS/NETFLIX

Goed nieuws voor fans van ‘Outer Banks’: derde seizoen komt eraan

TVGoed nieuws voor de fans van ‘Outer Banks’, want de Netflix-serie komt met een derde seizoen. De hoofdrolspeler, Chase Stokes (29), deelde het goede nieuws met een filmpje op Twitter.

 1. Amber Heard sluit getuigenissen erg emotioneel af: “Mensen zeggen dat ze mijn baby in de microgolf willen steken”
  Celebrities
  19

  Amber Heard sluit getuigenis­sen erg emotioneel af: “Mensen zeggen dat ze mijn baby in de microgolf willen steken”

  Na zes spectaculaire weken zit de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard er bijna op. Donderdag kwamen de laatste getuigen aan het woord, waaronder ook Amber zelf. De actrice, die 100 miljoen dollar schadevergoeding eist van haar ex, kwam als laatste aan het woord en werd opnieuw erg emotioneel. Ze vertelde zwaar getraumatiseerd te zijn, niet alleen door haar relatie met Depp, maar ook door de afgelopen weken. “Het is al zo pijnlijk en vernederend geweest. Ik hoop dat niemand anders dit ooit moet meemaken. Ik wil gewoon dat Johnny mij met rust laat”, klonk het. Morgen volgen de slotpleidooien, waarna de jury zich terug zal trekken voor beraadslaging.
 2. Nieuwe privébeelden van jonge Queen Elizabeth vrijgegeven
  Play
  Royalty

  Nieuwe privébeel­den van jonge Queen Elizabeth vrijgege­ven

  In aanloop naar de documentaire ‘Elizabeth: The Unseen Queen’ is alvast een aantal privébeelden van de jonge koningin vrijgegeven. De eerste filmpjes en een aantal foto’s werden donderdagavond openbaar gemaakt door Buckingham Palace en de BBC. De 75 minuten durende documentaire over het leven van Elizabeth (96) als prinses verschijnt zondag op de Britse zender en is gemaakt ter ere van het platina jubileum van de koningin.