Seizoen 1 Klopjacht
Volledig scherm
Seizoen 1 Klopjacht © Play4

Goed nieuws voor fans van 'Klopjacht’: het realityspel zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

TVHet televisieprogramma ‘Klopjacht’ op Play4 krijgt een tweede seizoen. De makers van het programma zijn daarvoor op zoek naar nieuwe kandidaten. Hoewel het programma dus nog bezig is, is de jacht op nieuwe deelnemers alweer geopend.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Oproep aan prins Andrew klinkt steeds luider: 9 op de 10 inwoners van York eisen dat hij titel van hertog weer inlevert
  Royalty

  Oproep aan prins Andrew klinkt steeds luider: 9 op de 10 inwoners van York eisen dat hij titel van hertog weer inlevert

  Rachael Maskell, parlementariër voor kiesdistrict York Central, wil dat prins Andrew ook zijn titel van hertog van York kwijtraakt. Die oproep deed ze als reactie op het nieuws dat de prins zijn militaire titels heeft ingeleverd. Haar oproep kan ook op veel bijval rekenen: liefst 9 op de 10 inwoners van York stelden tijdens een bevraging dat de de prins zijn titel zou moeten inleveren.
 2. Nederlandse misdaadjournalist over ontslag Ali B. bij 'The Voice': "Dit gaat verder dan grensoverschrijdend gedrag, er zijn geruchten over verkrachting”
  Play
  Showbizz
  6

  Nederland­se misdaad­jour­na­list over Ali B.: "Dit gaat verder dan grensover­schrij­dend gedrag, er zijn geruchten over verkrach­ting”

  Het Openbaar Ministerie heeft een nieuwe aangifte ontvangen in de zaak ‘The Voice of Holland’. De aangifte is gedaan bij het Openbaar Ministerie Noord-Holland. Het gaat opnieuw om een aangifte tegen Ali B (40). Als gevolg heeft RTL Nederland de samenwerking met Ali B opgeschort. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf laten weten.