Gloria Monserez getuigt over grensoverschrijdend gedrag: “Hij raakte me aan en ik blokkeerde helemaal”

Showbizz“Plots raakte hij me aan op een plek die ik totaal niet wou.” Ketnetwrapster en Studio Brussel-stem Gloria Monserez (20) getuigt in een campagnefilmpje van Sensoa over grensoverschrijdend gedrag van een jongen tijdens een nachtje feesten. “Ik wist niet wat ik moest doen. Gelukkig was mijn beste vriendin in de buurt.”

33 reacties

 • Leopold Vanhoof

  1 week geleden
  Ik heb het gevoel dat de wijzer serieus is aan het doorslaan. Is dat het resultaat van het opheffen van alle seksuele taboes en seksuele opvoeding. Wat was het vroeger allemaal simpel waarmee ik niet gezegd wil hebben dat toen alles goed was.
 • Marlene De Smedt

  1 week geleden
  Dit is aandacht zoeken met een voorval dat snel opgelost werd. Ik mag hopen dat Gloria Monserez dit achter zich laat en zich focust op de goede dingen die haar ongetwijfeld nog zullen te beurt vallen. Dat incidentje is toch nog wat anders dan de stalking waarvan we recent meer details mochten vernemen i.v.m. een lopende rechtszaak.
 • willem merken

  1 week geleden
  En de dader gaat er uit met menneke ge moogt dat niet meer doen en als slachtoffer ben je voor altijd getraumatiseerd. En daar doet de rechtbank niets aan.
 • Frankie Albert Goethals

  1 week geleden
  Ik ben er van overtuigd dat psycholoog een knelpuntberoep gaat worden. Net zoals in de VS moet iedereen, en zeker elke vrouw, een persoonlijke psycholoog hebben net zoals een huisarts. Even zeker ben ik van het feit dat daarna nogal wat psychologen zelf zich zullen mogen verantwoorden voor grensoverschrijdend gedrag.
 • Wendy Vandereyken

  1 week geleden
  Vrouwen en mannen moeten voortaan apart leven, zowel thuis als op het werk. Aparte slaapkamers en leefruimtes thuis, en aparte werkruimtes op het werk of op kantoor. Probleem opgelost !