Dankzij een viraal TikTok-filmpje schopte Gloria het tot een van de 'superverspreiders' van 'Make 2020 Great Again'.
Volledig scherm
PREMIUM
Dankzij een viraal TikTok-filmpje schopte Gloria het tot een van de 'superverspreiders' van 'Make 2020 Great Again'. © Joel Hoylaerts/Photo News

Gloria Boateng ging van TikTok tot het gezicht van ‘Make 2020 Great Again’: "Ik wéét hoe moeilijk het kan zijn om rond te komen"

ShowbizzU zag haar de voorbije dagen al op uw tv-scherm verschijnen naast An Lemmens en Ann Van Elsen. Ook Gloria Boateng is een van de 'superverspreiders' die zich inzet voor 'Make 2020 Great Again'. Minder bekend dan haar twee collega's, maar zo mogelijk nog meer gepassioneerd om kinderen in armoede een fijn eindejaar te bezorgen. “Mijn biologische mama was schizofreen, waardoor ik mijn hele jeugd een ‘kind van de staat’ ben gebleven."

0 reacties

 1. Dit zijn officieel de 10 slechtste films van het afgelopen decennium
  Films

  Dit zijn officieel de 10 slechtste films van het afgelopen decennium

  In het enorme filmaanbod van Hollywood zitten heel wat pareltjes, maar ook een hoop bedenkelijke producties. Die laatste zijn het terrein van de Golden Raspberry Awards, want zij delen de nacht voor de Oscars steevast de zogenaamde Razzies uit aan de slechtste films van het voorbije jaar. In welke vorm ze dit jaar zullen doorgaan, is nog niet geweten, maar in afwachting hebben wij alvast de tien slechtste films van het afgelopen decennium op een rij gezet.
 1. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'

 2. Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...
  Play
  Groeten uit

  Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...