Photo News/ Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/ Pieter-Jan Vanstockstraeten

Gitaren à la Pink Floyd, confetti en een (onbedoelde) primeur: dolverliefde André Hazes maakt indruk in Middelkerke

Muziek“Ik leef mijn leven zoals ik dat wil.” De woorden kreeg hij van zijn vader, maar meegebruld door een volle Pop-Up Arena werd het meer dan ooit zijn levenslied. André Hazes ruilde zaterdag in Middelkerke de sappige krantenkolommen voor het podium en toonde zich eindelijk weer écht artiest. Eentje die meer dan ‘een beetje verliefd’ is. “Als ik eens later thuiskom, kan ik daar met Sarah over praten in plaats van ruzie te maken.”

7 reacties

 • Kiki Reisdorff

  2 maanden geleden
  Pink floyd is de beste band ever, dat is pas muziek maken. Twee maal live gezien en luister nog steeds op 77 jaar naar hun muziek. De jeugd houd er nu ook van.
 • Inge De prins

  2 maanden geleden
  Ik was erbij in Middelkerke... Het was een schitterende avond met een fantastisch en super enthousiast publiek!!! CHAPEAU aan André Hazes om ons een topavond te bezorgen!!! 🎊👍👍
 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  voor zolang het weer zal duren
 • Jos Denis

  2 maanden geleden
  Pink Floyd in één adem vermelden met Hazes junior is beledigend voor Pink Floyd.
 • Marc Van Den Berghe

  2 maanden geleden
  Wie betrekt "Pink Floyd" daar nu bij?!
 1. Bill Cosby opnieuw aangeklaagd voor verkrachting: slachtoffer eist 194 miljoen euro
  Celebrities

  Bill Cosby opnieuw aange­klaagd voor verkrach­ting: slachtof­fer eist 194 miljoen euro

  De Amerikaanse Lili Bernard (37) klaagt de 84-jarige Bill Cosby aan omdat de actrice door hem gedrogeerd en verkracht zou zijn. Ze eist een schadevergoeding van 225 miljoen dollar, zo’n 194 miljoen euro. In 2018 werd Cosby nog veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het drogeren en misbruiken van slachtoffer Andrea Constand, maar het hooggerechtshof in Pennsylvania schrapte zijn veroordeling dit jaar omdat het proces ‘oneerlijk’ zou zijn geweest.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.