Girlpower op Rode Neuzen Dag XL: Laura Tesoro, Angèle, Emma Bale én Nathalie Meskens zullen optreden

VTM/Charlotte Abramow
Het wordt een dag vol girlpower op 30 november. Dan vindt Rode Neuzen Dag XL plaats in het Antwerpse Sportpaleis. Koen Wauters en Jonas Van Geel maakten zopas vier nieuwe namen bekend.

Hooverphonic en Gers Pardoel werden een paar weken geleden al bevestigd, en nu worden er ook vier dames toegevoegd aan de lijst. Laura Tesoro, Angèle, Emma Bale én Nathalie Meskens zullen samen met Koen en Jonas optreden.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Rode Neuzen Dag is de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius om jongeren met psychische problemen te helpen. De derde editie vindt plaats op vrijdag 30 november 2018 en focust zich dit jaar op de mentale gezondheid van jongeren op school. Daar brengen jongeren het meeste van hun tijd door en is de nood aan hulp groot. De droom is om zoveel mogelijk Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen te hebben: scholen waar extra aandacht gegeven wordt aan mentale gezondheid. Rode Neuzen Dag hoopt op massale steun van heel Vlaanderen. 

Tickets en meer informatie op rodeneuzendag.be.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Verbeeck

    Doen deze dat gratis? 0f moeten er dikke vergoedingen van de opbrengst afgeroomd worden, zoals bij de inzamelingen door ngo's.