Warner Bros/RV
Volledig scherm
© Warner Bros/RV

Ging jij al naar de cinema? Deze vijf films moet je zeker gezien hebben

FilmOnder de noemer #WeLoveCinema gaat vandaag een campagne van start die Vlamingen en Brusselaars de komende weken opnieuw volop zin moet geven om films in de bioscoop te ontdekken én beleven. Nog niet tot in de cinema geraakt, maar wel nog eens zin in een uitstapje? Deze vijf films zijn alvast een aanrader. 

 1. Vlak voor de herstart van zijn proces: R. Kelly maakt bekend dat hij compleet blut is
  Celebrities
  3

  Vlak voor de herstart van zijn proces: R. Kelly maakt bekend dat hij compleet blut is

  R. Kelly (54) heeft nog eens van zich laten horen. De Amerikaanse zanger zit al sinds 2019 in de cel nadat verschillende vrouwen en mannen hem beschuldigden van seksueel misbruik. Gevolg? Het fortuin van Kelly is er ondertussen helemaal door. Daarnaast heeft de ‘I Believe I Can Fly’-zanger nood aan nieuwe kleren, want hij is de afgelopen twee jaar heel wat bijgekomen waardoor al zijn oude kleding niet meer past.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Jane kreeg Golden Buzzer en werd topfavoriete, nu moet ze ‘America’s Got Talent’ verlaten door strijd tegen kanker
  TV
  1

  Jane kreeg Golden Buzzer en werd topfavorie­te, nu moet ze ‘America’s Got Talent’ verlaten door strijd tegen kanker

  ‘America’s Got Talent’ moet het helaas met een deelnemer minder stellen. Kandidate Jane Marczewski (30) is noodgedwongen uit de wedstrijd gestapt om zich te focussen op haar strijd tegen kanker. Dat kondigde de deelneemster - die een Golden Buzzer kreeg van Simon Cowell en als één van de grote favorieten werd genoemd - aan in een emotioneel bericht op sociale media.