Warner Bros/RV
Volledig scherm
© Warner Bros/RV

Ging jij al naar de cinema? Deze vijf films moet je zeker gezien hebben

FilmOnder de noemer #WeLoveCinema gaat vandaag een campagne van start die Vlamingen en Brusselaars de komende weken opnieuw volop zin moet geven om films in de bioscoop te ontdekken én beleven. Nog niet tot in de cinema geraakt, maar wel nog eens zin in een uitstapje? Deze vijf films zijn alvast een aanrader. 

 1. Achter de schermen van ‘Waarheid, durven of doen’: alcohol om er meer ‘schwung’ in te krijgen en desnoods blijven slapen op hotel
  Play
  TV
  2

  Achter de schermen van ‘Waarheid, durven of doen’: alcohol om er meer ‘schwung’ in te krijgen en desnoods blijven slapen op hotel

  Worden de opdrachten die de vier BV’s moeten doen in ‘Waarheid, durven of doen’ bedacht tijdens een dronken redactievergadering en testen zij die vooraf ook zelf uit? Weten de deelnemers vooraf aan wie ze hun hartsgeheimen zullen onthullen of niet? Dat wilde Desna wel eens weten en dus nodigde zij zichzelf uit om een opname bij te wonen. En ja, je hoeft zeker niet als BOB deel te nemen. Alcohol helpt voor de schwung en desnoods regelt de redactie wel een taxi of een hotelovernachting. En nee, dat heeft nog geen drama’s opgeleverd, enkel fijne televisie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. Zayn Malik zingt opnieuw een One Direction-liedje en 
doet fans hopen op een reünie
  Play
  Muziek

  Zayn Malik zingt opnieuw een One Direction-lied­je en doet fans hopen op een reünie

  Fans hebben weer hoop op een One Direction-reünie nadat Zayn Malik (29) zijn stem weer laat horen op Instagram. In een nieuwe post zingt hij ‘Night Changes’, een nummer van de boysband dat uitkwam in 2014. Het is het laatste nummer waar Zayn in te horen was, voor zijn vertrek in 2015. In juni zong Malik ook al een oud liedje van de band, ‘You And I’, en daar gingen fans helemaal gek op.