Ali B.
Volledig scherm
PREMIUM
Ali B. © Brunopress

Gezinsman Ali B blijkt ‘seksueel roofdier': imago ‘The Voice Holland’-coach valt aan diggelen

ShowbizzAls rapper, artiestenmanager, mediapersoonlijkheid en zelfhulpgoeroe groeide Ali B (40) uit tot dé nationale knuffelmarokkaan, maar dat imago is aan diggelen nu hij wordt beticht van verkrachting en nog een zedendelict. Zelf blijft hij zijn onschuld van de daken schreeuwen, al lijkt het net zich na de uitzending van onderzoeksprogramma ‘Boos’ rond hem te sluiten. “Ik wilde geen seks met hem, mijn been lag in het gips. Maar hij bleef maar aandringen, hij deed zelfs het condoom al om." 

14 reacties

 • Ad Zoontjens

  4 maanden geleden
  Hij heeft de titel ''knuffelmarrokkaan'' mogelijk toch wel iets te letterlijk genomen.
 • Richard Tolenaars

  4 maanden geleden
  Zulke dingen gebeuren overal ter wereld dat is waar, maar het is heel goed dat er steeds meer dames hun schaamte overboord gooien en er over praten. Maar vooral en in de eerste plaats dat er in bedrijven duidelijke regels bestaan over ongewenst gedrag zodat de mannetjes hun handen eens leren thuis houden want het lijkt de norm te worden, en dat moet keihard worden aangepakt. Ali B is een vies mannetje en hopelijk volgt er een gepaste straf. Van vrouwen blijf je af.
 • Robert Wuyten

  4 maanden geleden
  Degoutant mannetje die dan ook nog eens denkt dat hij kan zingen. Nuteloos in iedere maatschappij. Wij noemen dit een luser !!
 • Dave Pairoux

  4 maanden geleden
  Neem het voor niemand op maar je bent onschuldig zolang het tegendeel niet bewezen is.
 • Jan Baroen

  4 maanden geleden
  Een omhoog gevallen rapperke, die denkt dat hij alles mag. Hopelijk wordt hij in de rechtbank op gepaste wijze gestraft en mag hij de rest van zijn leven met zijn bult omhoog heel hard gaan werken om aan de kost te komen.
 1. Emi over de ‘wissel’ van boer Kim: "Geen contact meer met Ginny”
  Play
  Showbizz
  4

  Emi over de ‘wissel’ van boer Kim: "Geen contact meer met Ginny”

  Tijdens het laatste keuzemoment in ‘Boer zkt Vrouw’ koos boer Kim definitief voor Ginny. Een keuze waar hij na de romantische date meteen spijt van bleek te hebben. Na een snelle position switch, zagen we hoe Kim op het einde van de aflevering in de armen van Emi vloog. Hoe gaat het intussen met Emi? Heeft ze lang getwijfeld na het telefoontje van Kim? En heeft ze nog contact met Ginny? Showbits-reporter Senne zocht haar op.