Kamal Kharmach gooide hoge ogen in de eerste aflevering van 'BV Darts'.
Volledig scherm
Kamal Kharmach gooide hoge ogen in de eerste aflevering van 'BV Darts'. © Hoylaerts

GEZIEN? ‘BV Darts’: “Tegen alle verwachtingen in een behoorlijk schot in de roos”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘BV Darts’ op VTM2, waarin negen bekende Vlamingen tonen hoe goed - of slecht - ze overweg kunnen met de pijltjes. “Zelf verzet ik me doorgaans tegen elke sporthype - bij het horen van het woord ‘padel’ ga ik spontaan over de nek -, maar de partijtjes darts waren bij momenten even spannend als de bustier van een doorsnee ‘content creator’ op OnlyFans.”

13 reacties

 • Els De Wit

  2 maanden geleden
  Zelfs al "train" je 1u per dag, dan gooi je op zijn minst in het bord en niet meer pijlen buiten het bord. Ik zou beschaamd zijn om te zeggen dat ik 5 à 6u per dag heb getraind en meer buiten het dartsbord gooien dan erin. Ik ben zeker geen professional, maar het is geen reclame voor de sport... Als reactie op het finishen met een dubbel van Bart Vanlandeghem... gelukkig dat het niet moet of ze hadden een week per game meer zendtijd nodig. Enkel uitgooien is al een ramp.
 • Wouter Van de Walle

  3 maanden geleden
  Waarom tegen alle verwachtingen in? Het was heel leuk en ik had dat ook verwacht
 • Bart Vanlandeghem

  3 maanden geleden
  Wow, ze hebben zelfs de spelregels veranderd. Je moet niet meer finishen met een dubbel.
 • jozef van riel

  3 maanden geleden
  Heb gekeken en vond het best grappig. Maar het zal toch bij die 1 keer blijven. Want het niveau is zeeer laag! Als er na 2 maanden training niet beter gegooid kan worden, amaai!
 • dirk Voeten

  3 maanden geleden
  Dit programma afvoeren.