Disney's New Port Bay Club
Volledig scherm
Disney's New Port Bay Club © Disney

Gezellig om een spuitje: hotel in Disneyland Paris wordt groot vaccinatiecentrum

ShowbizzDisney’s Newport Bay Club, één van de hotels in Disneyland Paris, zal vanaf komend weekend dienst doen als locatie waar de Fransen een coronaprik kunnen krijgen. Zo wil het Franse park, dat nog steeds gesloten is, de lokale autoriteiten steunen in de vaccinatiecampagne.

0 reacties

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Stefan Everts probeert opnieuw te genieten van het leven: “Mijn leven is opgedeeld in twee delen: voor en na de malaria”
  PREMIUM
  Showbizz
  5

  Stefan Everts probeert opnieuw te genieten van het leven: “Mijn leven is opgedeeld in twee delen: voor en na de malaria”

  Alsof het noodlot nog niet genoeg heeft toegeslagen, is Stefan Everts (48), één van de gasten in Cath Luytens ‘Buurman, wat doet u nu?’, besmet met het coronavirus. De voormalige motorcrosser en z’n vrouw Kelly zitten thuis ziek in quarantaine. Maar Stefan blijft positief: “Ik voel me ellendig, maar dit valt goed mee in vergelijking met wat ik eerder heb moeten doorstaan." In een interview met TV Familie vertelt hij over de moeilijke periode waarin hij in coma lag, het verlies van zijn ongeboren kindje en z’n jeugd.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge