Get Ready! niet blij met kledingkeuze in ‘Tien Om Te Zien’: “Oprechte excuses aan iedereen wiens ogen we hebben gepijnigd”

TVIn de zomer van 1997 bracht Get Ready! het nummer ‘Marjolijn’ uit. Daarmee scoorde de Vlaamse boysband meteen een hit. Koen van Get Ready! blikt nu terug op dat moment, waarbij hij grote ogen trekt als hij ziet welke kostuums de groep droeg. “Wij zagen er precies uit als Michelinmannetjes.”

6 reacties

 • Feline Noé

  1 jaar geleden
  Gaan we nu ook nog eens excuseren voor mode en kledij? Dat vind ik er over. De kleding van de 80's en 90's waren fenomenaal en uniek. Kledij tegenwoordig is saai. Maar die flashy opvallende klassiekers uit die tijdperk zullen ze binnen 100 jaar nog herinneren.
 • Ward Berden

  1 jaar geleden
  Omdat het homo's zijn, mochten ze niet zingen over vrouwen? Moeten die nu ook al gecensureerd?
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Ze gaan die toch niet tevoorschijn toveren in het najaar wanneer VTM de ultieme Tien om te zien op touw zet ? Spaar ons en ons kinderen en kleinkinderen daarvan.
 • luc boeckx

  1 jaar geleden
  Wat een uitspraak!? Waarom? Toen was dat mode, het was tenslotte 1997!
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Wij hadden een reden om Vlaamse muziek te weren op de radio. Dit was gewoon pulp, echte troep, niet te doen en dat men zoiets nog verkocht kreeg ... dankzij TV, zelfs boer Charel stond toen in de hitparade. Kwaliteit was toen ver te zoeken.
 1. Deelnemen terwijl je moet vechten tegen kanker: dat verdient een staande ovatie in ‘De Allerslimste Mens’
  Play
  TV
  18

  Deelnemen terwijl je moet vechten tegen kanker: dat verdient een staande ovatie in ‘De Allerslim­ste Mens’

  Vier afleveringen bleef ze zitten, maar gisterenavond verloor Liesbeth Van Impe het pleit in ‘De Allerslimste Mens’. Ze moest in de finale, weliswaar na een zeer spannend slot, het onderspit delven voor een - zo lijkt het toch - onklopbare Bart Cannaerts. Waarna Van Impe en Erik Van Looy bekend maakten dat de hoofdredacteur al een tijdje opnieuw vecht tegen kanker. Van Impe, die zeker is van een finaleplaats, eindigde strijdvaardig. “Ik kom terug. Ik kom in bloedvorm terug.” Het leverde haar een ovatie op.