Get Ready! niet blij met kledingkeuze in ‘Tien Om Te Zien’: “Oprechte excuses aan iedereen wiens ogen we hebben gepijnigd”

TVIn de zomer van 1997 bracht Get Ready! het nummer ‘Marjolijn’ uit. Daarmee scoorde de Vlaamse boysband meteen een hit. Koen van Get Ready! blikt nu terug op dat moment, waarbij hij grote ogen trekt als hij ziet welke kostuums de groep droeg. “Wij zagen er precies uit als Michelinmannetjes.”

6 reacties

 • Feline Noé

  2 maanden geleden
  Gaan we nu ook nog eens excuseren voor mode en kledij? Dat vind ik er over. De kleding van de 80's en 90's waren fenomenaal en uniek. Kledij tegenwoordig is saai. Maar die flashy opvallende klassiekers uit die tijdperk zullen ze binnen 100 jaar nog herinneren.
 • Ward Berden

  2 maanden geleden
  Omdat het homo's zijn, mochten ze niet zingen over vrouwen? Moeten die nu ook al gecensureerd?
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Ze gaan die toch niet tevoorschijn toveren in het najaar wanneer VTM de ultieme Tien om te zien op touw zet ? Spaar ons en ons kinderen en kleinkinderen daarvan.
 • luc boeckx

  2 maanden geleden
  Wat een uitspraak!? Waarom? Toen was dat mode, het was tenslotte 1997!
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Wij hadden een reden om Vlaamse muziek te weren op de radio. Dit was gewoon pulp, echte troep, niet te doen en dat men zoiets nog verkocht kreeg ... dankzij TV, zelfs boer Charel stond toen in de hitparade. Kwaliteit was toen ver te zoeken.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.