Kalush Orchestra
Volledig scherm
Kalush Orchestra © Brunopress

Gesprekken aan de gang: vindt Songfestival 2023 straks plaats in Brussel?

ShowbizzKalush Orchestra uit Oekraïne won de laatste editie van het Eurovisiesongfestival, maar vanwege de oorlogstoestand in het land kan de volgende editie daar niet georganiseerd worden. Men moet dus op zoek naar een andere locatie. Wordt dat Groot-Brittannië? Of toch Brussel, de Europese hoofdstad? 

8 reacties

 • Yolande MARIS

  2 maanden geleden
  Nee,Brussel is failliet, net al België .De bevolking weet niet meer van welk hout pijlen maken en willen zeker niet opdraaien voor de organisatie van dit clowneske circus dat politiek gestuurd wordt en totaal niets meer met enig zangtalent te maken heeft.
 • Christian Hubrechts

  2 maanden geleden
  Goed idee. In de hoofdstad van Europa! VRT of RTBF? Best samen, solidariteit
 • David Christiaens

  2 maanden geleden
  Gewoon niet meer meedoen aan die komedie!
 • bruno draulans

  2 maanden geleden
  Belgie heeft daar zelfs het geld niet voor. Onze kandidaten hopen niet op de eerste plaats te eindigen maar op de tweede plaats. Zo zorgen ze er voor dat dit land zich niet in een financiele afgrond terecht komen. Hoewel onze politici nu ook al hard bezig zijn om daar te geraken.
 • Mieke Hendrickx

  2 maanden geleden
  Awel ja, waarom niet ? Het gat in de begroting is toch al zo groot. Deze kosten kunnen er nog gerust bij. De onnozele Belg zal nog wel wat dieper in zijn zakken laten zitten.
 1. VRT zendt 26 ‘afgevoerde’ afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ met ‘BTW’ opnieuw uit
  TV

  VRT zendt 26 ‘afgevoerde’ afleverin­gen van ‘F.C. De Kampioenen’ met ‘BTW’ opnieuw uit

  Bernard Theofiel Waterslaeghers (gespeeld door Jakob Beks) keert terug naar het scherm. De jarenlange verbannen episodes van ‘FC De Kampioenen’ met de rosse kok worden vanaf volgende week opnieuw uitgezonden door VRT. Dat meldt ‘Het Nieuwsblad’. Opmerkelijk, want eerder werden al 19 afleveringen van de populaire reeks geschrapt. Wegens racistisch, te stereotiep of door ongepaste opmerkingen.
 2. Niels Destadsbader legt uit waarom K3 niet genomineerd is voor Zomerhit: “Niet genoeg op de radio gekomen”
  Play
  Showbizz

  Niels Destadsba­der legt uit waarom K3 niet genomi­neerd is voor Zomerhit: “Niet genoeg op de radio gekomen”

  Showbits sprak met Niels Destadsbader om het te hebben over K3. De meidengroep is namelijk niet genomineerd voor Zomerhit en dat terwijl ‘Mango Mango’ het wel goed doet op streamingdiensten. Als presentator van Zomerhit verklaart Niels nu voor eens en voor altijd hoe je al dan niet genomineerd kan worden. Het heeft alles te maken met hoe vaak een lied op de radio wordt gespeeld.