Gespot op de Boekenbeurs: Luk Alloo bij... Herman Brusselmans

Peter De Smedt
De bezoekers van de Antwerpse Boekenbeurs konder er niet naastkijken: Herman Brusselmans kwam er signeren, met Luk Alloo en diens cameraploeg in het kielzog. Daar is evenwel een goede reden voor: Alloo werkt aan een portret over de schrijver, dat straks te zien zal zijn in een nieuwe reeks van het VTM-programma ‘Alloo bij’. 

Daarin bijt Luk zich opnieuw vast in de kuiten van een resem interessante Vlamingen. In ‘Alloo Bij’ vraagt hij hen de kleren van het lijf en neemt hij zijn gasten mee naar plekken die ooit belangrijk voor hen waren. Met ontboezemingen en revelaties, maar vooral warme en menselijke portretten als resultaat. Eerder portretteerde Alloo al onder meer premier Michel, zijn schoonvader Will Tura, minister Francken en zangeres Ingeborg. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy De Vos

  Luk Alloo één van de enige boeiende programma makers. Maakt niet uit wie hij interviewt, hij slaagt er altijd in om het op een boeiende manier over te brengen!

 • didier de coster

  volledig akkoord geerts , nagel op de kop

 • Freddy De Vos

  Goed gezegd Eric! Daarnaast wil ik ook nog toevoegen dat Francken het Iq heeft van een driejarige kleuter op Twitter en graag ruzie maakt met andere partijen. Hij zaagt over andere partijen, maar bakt er zelf niets van! De Block was en is een veel betere minister!

 • Marc Geerts

  @Eric Evens...ik heb weinig interesse voor politiek maar staatssecretaris Francken is één van de betere politiekers die zijn werk behoorlijk tracht te doen. Zijn voorgangers komen nog niet tot aan de enkels van Theo Francken.

 • Eric Evens

  Francken is geen minister... maar wel een staatssecretaris die denkt dat hij minister van alles is... vandaar waarschijnlijk de vergissing