Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Gert Verhulst, zoon Viktor en Kobe Ilsen: "Bij Heidi in Tirol!"

Viktor Verhulst heeft een foto gedeeld via Instagram, waarop te zien is hoe hij, zijn vader Gert Verhulst en goede vriend Kobe Ilsen hun beste beentje voorzetten "bij Heidi in Tirol". De drie zijn op reis in het Franse skigebied Val d’Isère. 

3 reacties

 • Jan De Korte

  5 jaar geleden
  Het is klaar en duidelijk Viktor wordt meer op de voorgrond gebracht om vader op te volgen. talent of geen talent dat doet er niet toe.
 • dirk claeys

  5 jaar geleden
  Moeten we daarmee lachen of bleiten? Mediagekte !
 • Pedro Gonzalez

  5 jaar geleden
  Daar word je als lezer toch blij van !!
 1. Gerard Piqué verontschuldigt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”
  CELEBRITIES

  Gerard Piqué veront­schul­digt zich niet na breuk Shakira: “Ik doe wat ik wil”

  Gerard Piqué (36) geniet met volle teugen van zijn leven zonder Shakira (46). De twee gingen in juni 2022 uit elkaar na een langdurige relatie van elf jaar. De voormalige voetballer vond kort na hun breuk de liefde bij Clara Chia Marti (23), waar Shakira een sneer naar uitdeelde in haar wraaknummer ‘Bzrp Music Sessions, Vol. 53'. Ondanks de slechte verhouding tussen de exen, staan de kinderen volgens Piqué nog altijd op nummer één.
 2. “Ik had één voorwaarde: mijn mannelijkheid niet weg plakken”: Kürt Rogiers onherkenbaar als dragqueen op Schlagerfestival
  PREMIUM
  BV

  “Ik had één voorwaarde: mijn mannelijk­heid niet weg plakken”: Kürt Rogiers onherken­baar als dragqueen op Schlager­fes­ti­val

  Opzichtiger dan het zilveren paillettenkostuum van De Romeo’s, straffer dan Stan Van Samang tussen de polonaises. Het Schlagerfestival spreekt dit weekend over één act: mevrouw Kürt Rogiers (52). Met een paar - grote - valse borsten en een choreografie op hakken van maar liefst tien centimeter sloeg hij het publiek met verstomming. Kürt Rogiers doet de intense voorbereiding uit de doeken en wat zijn gezin vond van zijn nieuwe look. “Ik zou niet willen dat mijn dochters verkeerde gedachten kregen.”