Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Gert Verhulst pareert kritiek op ‘niet-diverse’ finale van ‘K2 zoekt K3': “Hadden we dan blonde meisjes moeten discrimineren?”

ShowbizzNog enkele keren diep ademhalen vanachter dat mondmasker en we weten wie Klaasje opvolgt bij K3. Dat dit opnieuw een meisje zal zijn, mogelijk zelfs een blondine van boven de Moerdijk, zorgt al dagenlang voor hevige kritiek aan het adres van Studio 100. Juryvoorzitter Gert Verhulst (53) pareert: “Niet wij hebben onze afspraak met de geschiedenis gemist, maar de getalenteerde jongens, de gekleurde meisjes of de non-binaire zang- en danswondertjes in Vlaanderen en Nederland.”

 1. Coach Samuel van de Mini Droids over hun deelname aan ‘America’s Got Talent’: “Simon Cowell vond dat het nog groter mocht”
  TV
  1

  Coach Samuel van de Mini Droids over hun deelname aan ‘America’s Got Talent’: “Simon Cowell vond dat het nog groter mocht”

  “We hopen in de toekomst deel te nemen aan ‘America’s Got Talent’.” Het zijn de woorden van de breakdancegroep Mini Droids, vlak na hun ‘Belgium’s Got Talent’-overwinning in 2021. Nog geen jaar later ging die droom in vervulling. Het viertal, bestaande uit Ferre, Diego, Hayden en Hajdar, werd zelf uitgenodigd om deel te nemen aan ‘America’s Got Talent: All-Stars’. Ze dansten de benen vanonder hun lijf. Wij spreken met coach Samuel Revell over hun bijzondere avontuur in Hollywood.
 2. Kastaars maken de finalisten voor elke categorie bekend, ook HLN is er nog steeds bij
  Showbizz

  Kastaars maken de finalisten voor elke categorie bekend, ook HLN is er nog steeds bij

  Het is bijna zover: op zaterdag 28 januari worden voor het eerst de Kastaars uitgereikt. Enkele weken geleden werden alvast de tien genomineerden per publiekscategorie bekendgemaakt. Inmiddels werden de genomineerden gereduceerd tot vier namen per categorie. HLN maakt met de podcast ‘De Kroongetuigen’ alvast nog steeds kans op een Kastaar. Benieuwd wie er nog kans maakt? Je ontdekt het hier.