Gert Verhulst over dure ticketprijzen van ‘Les Misérables’: “Musical loopt pas in 2023, je kan nog sparen”

ShowbitsStudio 100 heeft de cast van ‘Les Misérables’ voorgesteld. De hoofdrol gaat naar de Nederlander Milan van Waardenbrug. De lat ligt dus zeer hoog voor de Vlaamse acteurs en actrices die meespelen in het totaalspektakel, zoals Jonas Van Geel en Ianthe Tavernier. “Als er alleen Nederlanders zouden meedoen, zou ons publiek wel kunnen denken: ‘Kunnen wij dan niet goed zingen of dansen?’ Daarom wilden we wel een deel vervlaamsen”, licht Gert Verhulst toe in een nieuwe Showbits. Tickets voor de muscial variëren tussen de €49,95 en €89,95.

92 reacties

 • bruno segers

  4 weken geleden
  Amaai het jaar is weer tof geëindigd. Toch jammer te zien dat er nog steeds zoveel jaloezie opmerk. Aan alle mensen die vinden dat Gert Verhulst teveel verdiend, start uzelf een bedrijf uit de grond en begin er maar aan! Ik zou u wel graag een goede raad mee willen geven, ga eens een dagje naar de rechtbank van koophandel mee luisteren. Ik hoop dan dat je eerst bezint voordat je begint. Een ticket dat je eender waar voor koopt heeft kosten en baten. Wat kost dit event voor deze van start gaat?
 • philippe Danneels

  2 maanden geleden
  Ik ben gaan kijken naar les Misérables in London , dat waren andere prijzen hoor. Dit zijn toch democratische prijzen? Alles kost tegenwoordig geld . En als je iets mooi in de plaats krijgt, zie ik het probleem niet
 • Ronny Beutels

  2 maanden geleden
  Musicals in Belgie zijn niet echt duur in vergelijking met Engeland, USA, of Duitsland. Alleen krijgt U daar prachtig uitgevoerde musicals , met echte musical stars, en die hebben we niet veel in Belgie. Daarom ook dat er maar 3 belgen mogen meedoen in de musical. De Cameron Macintosh Overseas Limited weigerde de Belgische cast . En ja bij gebrek aan goede cast , is musical in Belgie duur. Ticket " moulin rouge" in Keulen kost gemiddeld 100 euro, maar perfect uitgevoerd
 • Peter Gabriels

  2 maanden geleden
  Eerlijke prijzen? Dit is een luxe product. Dit kan je nemen of laten. Het is niet een product waar iedereen recht op heeft. 200euro voor een klein auto onderhoud of 50euro voor 10min in de tandaerts stoel te zitten, dat zijn pas oneerlijke prijzen maar die moet je betalen.
 • jos vermeulen

  2 maanden geleden
  De prijs is nog niet te gek als je weet dat Bruce Springsteen tot 5000$ vroeg voor een ticket. De uitspraak is redelijk degoutant en denigrerend. Misschien moet hij zelf eens een jaartje gaan werken voor 1500€ per maand en daar maar mee zien toe te komen. Zou een waardevolle les en ervaring zijn.
 1. Julia Fox toont kleine woonst in New York City en fans zijn verbaasd: “Jij bent net zoals wij”
  Celebrities

  Julia Fox toont kleine woonst in New York City en fans zijn verbaasd: “Jij bent net zoals wij”

  Julia Fox (32), de ex van Kanye West (45), verbaast iedereen op sociale media. De actrice toont op TikTok haar kleine woonst in New York City. Ze woont samen met haar zoontje Valentino in een appartement. Tijdens de rondleiding toont de actrice de verschillende slaapkamers, de kleine badkamer en de rommelige keuken. In de video legt Julia uit waarom ze niet kiest voor een groot huis of een villa. “Het laat me ongemakkelijk voelen om rijkdom te vertonen.” En dat vinden haar fans geweldig. “Je bent net zoals wij”, schrijft iemand bij de video.