Volledig scherm
© Kos

Gert Verhulst over de stresserende opening van Plopsaland: “Ik wou in een hele diepe put kruipen”

ShowbizzEind april is het 19 jaar geleden dat Plopsaland De Panne de deuren opende. Studio 100-oprichter Gert Verhulst (51) herinnert zich die dag echter nog heel goed. “Ik had stress omdat het park nog niet af was. Ik wou in een hele diepe put kruipen toen”, vertelde hij aan Alex Agnew in diens podcast. “Maar nu ben ik er superfier op.”

  1. Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbezoek aan Griekenland, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

    Koninklijk gezin weer in Nederland na blitzbe­zoek aan Grieken­land, Rutte trekt boetekleed aan: “Besef over vakantie van koning kwam te laat”

    De Nederlandse premier Mark Rutte heeft "te laat beseft" dat de vakantie van de Nederlandse koning en zijn gezin naar Griekenland "niet langer te rijmen was met de oplopende coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen" in zijn land. Zeker na een persconferentie van dinsdag 13 oktober had hij zich ‘daarvan bewust moeten zijn’, zegt Rutte in een brief aan de Tweede Kamer, het Nederlandse lagerhuis.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement