De tafel van vier - Gert Verhulst
Volledig scherm
De tafel van vier - Gert Verhulst © SBS

Gert Verhulst over controverse na n-woord in ‘De Tafel Van Vier’: “Ik wist dat het iets teweeg zou brengen”

Showbizz“Ik ben tevreden in zijn totaliteit. We hebben vier programma’s gemaakt die ergens over gingen”, aldus Verhulst in een interview met De Morgen. Hij heeft het ook over de grote controverse nadat hij een dertigtal keer het n-woord zei tijdens een discussie over de ‘woke-cultuur’. “We zijn ook een paar keer de mist ingegaan, dat is onvermijdelijk als je live gaat.”

110 reacties

 • Wouter Beyen

  3 maanden geleden
  maar 200.000 kijkers en toch spreekt iedereen van het programma, goeie reclamezet
 • Benoni De Ruyck

  3 maanden geleden
  Wij hebben allemaal recht op vrije mening !! Dus wat is het probleem.
 • Tobias Renders

  3 maanden geleden
  Het nwoord moet terug ingevoerd worden. Het nwoord is een synoniem voor zwart, komende van het Spaans. Ik leer mijn kinderen alleen het nwoord te gebruiken. Ik ken niemand die andere woorden gebruikt.
 • Marlen Rabaey

  3 maanden geleden
  Die zegt tenminste wat er leeft bij velen , hij durft het zeggen , en hoeft geen rekeningschap te geven aan de politiek die bij de meeste programma’s de mensen de mond snoeren. Men begint serieus te overdrijven . Mogen wij straks niets meer zeggen terwijl anderen hun wil opdringen hoe wij ons moeten gedragen en wat we nog mogen zeggen . ‘T is er over .
 • Albert Leenders

  3 maanden geleden
  Wie heeft deze absurde regels eigenlijk bedacht ? Men mag in een vrij land niks . meer zeggen zelfs je eigen mening niet en voor alles is er wel actie commitee.vroeger stoorde het niemand en werden de dingen vrij genoemd maar de media veroorzaakt al die stellingen.nnu mag een zwarte mens geen neger meer noemen maar zij mogen mij wel een bleekscheet noemen maar ik neem daar geen notie van want het interesseert mij niet.
 1. KIJK. K3 maakt een vaartocht en dat loopt grondig mis: “Pas op!”
  Play
  BV

  KIJK. K3 maakt een vaartocht en dat loopt grondig mis: “Pas op!”

  In ‘K3, één jaar later’ is te zien hoe de K3'tjes beslissen om op hun vrije dag achter het stuur van hun eigen “love boat” te kruipen. Maar echte “liefdeskapiteinen” zijn het niet, zo botsen ze meermaals tegen de oever aan en hebben ze het moeilijk met het ontwijken van andere boten. In bovenstaande video is te zien hoe de nodige chaos heerst bij het drietal. “Alle begin is moeilijk”, besluit Hanne.
 2. KIJK. “We kunnen niet ademen! We zijn aan het stikken!”: Harry Styles legt concert in Colombia stil nadat 8 fans flauwvallen
  Play
  Celebrities

  "We kunnen niet ademen! We zijn aan het stikken!": beelden tonen hoe Harry Styles concert stillegt na enorme paniek in publiek

  Popster Harry Styles (28) heeft onverwacht zijn concert in Bogota in Colombia moeten stilleggen. Door de drukte in de eerste rijen aan het podium werd er veel geduwd en zouden zelfs acht fans zijn flauwgevallen. Op videobeelden, die je hierboven kunt bekijken, is te zien hoe Harry meteen probeert in te grijpen en de massa toespreekt: “Ik weet dat het een fantastisch optreden gaat worden, maar eerst moeten we ervoor zorgen dat iedereen veilig is.” De fans kregen uiteindelijk waterflesjes uitgedeeld en het optreden werd opnieuw hervat.