Gert Verhulst leidt ons rond in z'n kasteel

Ontdek hier het decor van 'Gert Last Year'

ANP Kippa
Geen stille nachten voor Gert & James, want zij halen hun allermooiste kersttrui uit de kast en nodigen in Gert Last Year een week lang bekende en minder bekende gasten uit. Het sfeervol decor is deze keer niet de Evanna, maar Gerts kasteel: het Chateau De Targnon in Stoumont. Een rondleiding! 

Gert Last Year, vanaf maandag 18 december om 20u35 op VIER. 
34 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Debusschere Johan

  Dat is nu eens een voorbeeld dat je met hard werken iets kan bereiken hij heeft het niet gestolen . dat kan je niet van iedereen zeggen hé politiekers

 • mathieu optRoodt

  kan wel zijn dat die gert hard werkt, hij heeft geen pijn aane rug en geen eelt op de handen, alleen eelt op z,n tong door z,n flauwe zever te verkopen aan kinderen de onozelaar, een gewone werkman doet soms 15u per dag, en heeft bescheiden huisje en pronkt daar ni mee, laat nog maar meer van je kapitaal kijken aan de kijkers op tv, ze zullen je op den duur gaan haten met de groot doenerij,

 • Karel Mareks

  Zou Gertje ook zoals Jan Modaal gemiddeld 50% van zijn inkomen aan de belastingen geven? I rest my case.

 • Dirk D'hont

  Er zijn mensen met aandacht voor bescheidenheid en er zijn mensen met aandacht om meer aandacht te verkrijgen.

 • Karel De Keizer

  Van nieuwslezer tot mede-eigenaar van een imperium, dikke proficiat. Echter wordt uw mediageilheid stilaan onverdraaglijk.