Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Gert Verhulst laat in zijn hart en ziel kijken: “Als Ellen nog een kind had gewild, liep er nu een klein Verhulstje rond”

ShowbizzGert Verhulst (53) zit in de gelukkigste periode van zijn bestaan. Met grote dank aan zijn echtgenote en droomvrouw Ellen (43), en zijn kinderen Viktor (27) en Marie (26). “Ik heb vroeger te hard gewerkt en te weinig genoten”, klinkt het in ‘Story’. “Maar mijn leven wordt elke dag beter.” Aan de hand van de liedjesteksten op zijn nieuwe album grasduint hij voor ons door dat bijwijlen te drukke leven en wat de toekomst nog brengt. “Ik weet niet of we zonder Annie nog een seizoen van ‘Gert Late Night’ kunnen maken.”

14 reacties

 • Martine Nys

  2 weken geleden
  Wat een zalige familie om te volgen, en ik hou van hun droge humor! Ik begrijp niet dat er zoveel afgunst en jaloezie is tegenover hen. Gert heeft veel opofferingen moeten doen en heel hard gewerkt om te bereiken wat hij nu heeft en is allesbehalve een dikkenek. Ze zijn 1 voor 1 normale en lieve mensen.
 • Jean Schepens

  2 weken geleden
  achter die tentoongestelde spontaniteit schuilt - volgens mij - een berekende huivering- wekkende koelbloedigheid zoals die van een echte 'killer queen' ... NONKELJEAN
 • viktor van gestel

  3 weken geleden
  Plezante T.V.-uitzending (met de nodige vader-zoon-humor),en dat siert hen ...
 • Marlene De Smedt

  3 weken geleden
  Fortuin gemaakt dankzij Samson (oorspronkelijk bedacht door Danny Verbiest). Populair geworden dankzij de Vrt. Factoren die aan de basis liggen van zijn succes. Heeft dus hard gewerkt om succesvol te zijn maar heeft ook een flinke portie geluk gehad.
 • nathalie hansen

  3 weken geleden
  Zalige familie! Altijd lachen met Gert en Viktor :)
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?