Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Gert Verhulst brengt soloalbum uit met enkele vergeten ‘Studio 100'-nummers

MuziekOp 10 september brengt Gert Verhulst (53) zijn eerste soloalbum uit, genaamd ‘Zijn Mooiste Liedje’. De plaat is een verzameling van enkele verborgen parels uit het ‘Studio 100'-repertoire. Zo haalt de ‘Studio 100'-baas onder meer nummers van ‘Spring' en ‘Het Huis Anubis’ van onder het stof en steekt deze in een nieuw jasje. Het zijn stuk voor stuk liedjes die Gert zelf heeft geschreven.

10 reacties

 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  dé man met toevallig 1 goed idee op toevallig 1 goed moment ; maar zingen ??? nee ... NJ
 • Geert Minjauw

  1 jaar geleden
  zou het slecht gaan bij studio 100 dat de baas terug moet werken en de beste medewerkers ermee stoppen? (axana, wiels, free,..)
 • Sofie Sliggers

  1 jaar geleden
  Ik wens je veel sukses Gert, je moet gewoon doen wat je graag doet.
 • luc van duyse

  1 jaar geleden
  De hebzucht lijkt grenzeloos ...
 • Jelle van Elsacker

  1 jaar geleden
  Dit versta ik echt niet meer,
 1. Mariah Carey nodigt fans uit bij haar thuis: “Je moet een keer in je leven Kerst in New York vieren”
  Celebrities

  Mariah Carey nodigt fans uit bij haar thuis: “Je moet een keer in je leven Kerst in New York vieren”

  Het ultieme kerstcadeautje? Een uitnodiging bij ‘All I Want For Christmas’-zangeres Mariah Carey (52) herself. Ze gunt twee fans een onvergetelijke kersttrip naar New York. Een verblijf in een prachtig hotel, winkelen op haar kosten en een concert bijwonen: niets ontbreekt om de kerstsfeer op te snuiven. “Voor één keer geef ik twee fans de kans om een onvergetelijke en magische ervaring te beleven.”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocoladerepen ging stelen
  Play
  Celebrities

  Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocolade­re­pen ging stelen

  Dwayne Johnson (50) bracht een winkeltje uit zijn jeugd een bezoekje met speciale reden. Toen ‘The Rock’ 14 jaar oud was, ging hij elke dag naar die winkel om een Snicker te stelen. Hij had er zelf geen geld voor. Maar jaren later wil de acteur het goedmaken door alle Snickers die in de rekken lagen op te kopen. Bovendien betaalde hij ook de boodschappen van alle aanwezigen in de winkel. Zelf zegt Dwayne dat hij superblij is om de situatie eindelijk recht te trekken.