Gert staat op 19 april voor laatste keer naast Samson

Er komt een einde aan het Samson-tijdperk van Gert Verhulst.
Kristof Ghyselinck Er komt een einde aan het Samson-tijdperk van Gert Verhulst.
Op 19 april wordt het de laatste show voor Samson & Gert. Dat maakte Gert Verhulst vandaag bekend in de ochtendshow van MNM. “Een emotionele rollercoaster.” 

Gert geeft binnenkort de fakkel door aan zijn dochter, Marie. Zij wordt het nieuwe baasje van Samson, de meest geliefde hond van Vlaanderen. Maar eerst moet er natuurlijk nog afscheid genomen worden. Ondertussen heeft Gert al 40 à 45 keer diezelfde afscheidsshow opgevoerd in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, en nog zitten ze maar in de helft. 

“Het is een emotionele rollercoaster”, meent hij. “Al die liedjes herinneren mij aan bepaalde momenten uit mijn eigen leven. Bij ‘Het Kasteel Van Koning Samson’ krijg ik telkens een krop in mijn keel, maar ik weet niet waarom.”

De allerlaatste keer dat ze samen de show opvoeren zal zonder twijfel extra emotioneel zijn. Het duo speelde de afgelopen 30 jaar samen in bijna 10 000 voorstellingen. Op 19 april staat Gert voor de laatste keer op het podium naast Samson, na 90 afscheidsshows met meer dan 140 000 bezoekers. Vanaf dan is het de beurt aan de volgende generatie. Deze zomer kan iedereen Samson & Marie aan het werk zien in hun eerste eigen show in Plopsaland De Panne.

De laatste voorstelling is volledig uitverkocht. Bij voorgaande voorstellingen zijn er nog wel enkele plaatsjes vrij. Tickets via studio100.com. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Gert Verhulst zegt na dertig jaar vaarwel tegen zijn televisiehond Samson. Jonge kijkers hoeven echter niet te vrezen dat het een al te verdrietig afscheid wordt. Gert gaat niet dood of op vakantie, vertelde de acteur en Studio 100-baas aan Het Laatste Nieuws.
ANP Kippa Gert Verhulst zegt na dertig jaar vaarwel tegen zijn televisiehond Samson. Jonge kijkers hoeven echter niet te vrezen dat het een al te verdrietig afscheid wordt. Gert gaat niet dood of op vakantie, vertelde de acteur en Studio 100-baas aan Het Laatste Nieuws.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • DIRK VAN DESSEL

    Het wordt tijd dat zijn dochter overneemt, zij kent immers Samson al jaren en zal dus zeker bekwaam genoeg zijn om Samson's "baasje" te zijn, tot dol jolijt van de volgende generaties joelende kinderen.