Gerard Joling naar het ziekenhuis met intense pijnen

ANP Kippa
Gerard Joling heeft er enkele pijnlijke dagen opzitten. En ja, dat mag je gerust letterlijk nemen. Op de sociale media vertelt de presentator immers dat hij naar het ziekenhuis moest met hevige pijnen aan zijn knie 

Wat er precies aan de hand is? De zanger is van de trap gevallen, en heeft daarbij zijn knie verdraaid. Hij werd opgenomen in het hospitaal, en deelt een video van de behandeling op zijn Instagramprofiel. 

"Ja, lieve mensen. Ik was gister naar het ziekenhuis voor mijn pijnlijke knie. Dokter Driessen heeft er gelukkig heel wat vocht uit kunnen halen. Het voelt nu iets beter, maar nog steeds niet zoals het hoort. Tot overmaat van ramp heb ik ook nog een pijnlijke grote teen. Het moet toch niet gekker worden", schrijft Joling. Of hij blijvende schade heeft opgelopen bij zijn val, is voorlopig niet duidelijk. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.