Photo News
Volledig scherm
© Photo News

George R.R. Martin belooft ander einde voor ‘Game Of Thrones’: “Nooit gedacht dat de makers mij konden inhalen”

Literatuur‘Game Of Thrones’ is een van de populairste series van de afgelopen jaren, maar toen de reeks in 2019 op z’n einde kwam, waren heel wat fans niet blij. Zo vonden ze het slot maar niets en daar lijkt ook George R.R. Martin, de auteur van de boeken, het eens mee te zijn.

4 reacties

 • Kevin Janssens

  1 jaar geleden
  "Dat het niet aan de verwachtingen voldeed." Noem mij 1 serie die beschouwd werdt in zijn tijd als de GROOTSTE van het moment waar na afloop niks meer over gezegd wordt. We hebben nog even wat Hodor memes gehad maar nu niks meer. Lost is een andere serie die hetzelfde resultaat kende. Daarin tegen wereldtoppers zoals The last airbender of lord of the rings kom je na al die jaren nog overal tegen. Dit is gewoon vanwege zijn laatste seizoen uit de geschiedenis geschrapt.
 • James Holden

  1 jaar geleden
  De meeste fans zijn ondertussen compleet afgehaakt. De nieuwe reeks(en) op Amazon zeggen mij alvast niks en gaan volgens geruchten zo Pc/Woke zijn als Disney's Star Wars. Moest er ooit nog een boek uitkomen - wat ik ten zeerste betwijfel - ga ik het wss ook niet meer kopen.
 • Timmy Langenberg

  1 jaar geleden
  Dat hij zich maar wat haast. Want hij is niet meer van de jongste en al zeker niet van de gezondste.
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Vond het einde niet zo goed, had beter verwacht.