George Clooney
Volledig scherm
George Clooney © AFP

George Clooney over het ongeluk dat hem bijna fataal werd: “Het voelde aan als mijn laatste minuten”

CelebritiesDe 60-jarige acteur George Clooney werd in 2018 in Sardinië aangereden door een auto. Dat gebeurde toen ze opnames aan het draaien waren voor de Amerikaanse miniserie ‘Catch-22’. “Dat was het meest angstaanjagende moment van mijn leven”,  vertelt Clooney in de Britse krant ‘The Sunday Times’.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. De ‘engel des doods’ die gruwelijke overlijdens voorspelde: het waargebeurde verhaal achter de sekte Angel’s Landing
  PREMIUM
  TV

  De ‘engel des doods’ die gruwelijke overlij­dens voorspelde: het waargebeur­de verhaal achter de sekte Angel’s Landing

  De Amerikaanse Daniel Perez (61) slaagde erin om verschillende mensen jarenlang te laten geloven dat hij een eeuwenoude engel was, met genezende én voorspellende gaven. Zijn volgelingen verzamelden zich in de sekte Angel’s Landing. Een verhaal over mysterieuze overlijdens, gruwelijk kindermisbruik en goedgelovige slachtoffers. “Ik lag in bed met een kussen over mijn hoofd. Wachtend tot het voorbij was.”