Welke nostalgische tienerreeks is jouw favoriet?
Volledig scherm
Welke nostalgische tienerreeks is jouw favoriet? © rv

Geniet van de beste tienerreeksen (die ook een ouder publiek kunnen bekoren)

Deze week komt Streamz met een wel heel speciale reeks: een remake van de reeks die menig tiener een decennium geleden in de ban hield, ‘Gossip Girl’. Maar ook de andere streaminggiganten hebben hun deel van kalverliefde, gebroken harten, roddels en eerste keren in hun catalogus staan. Met één van de eerste in het genre (‘The O.C.’), een sexy buitenlandse variant (‘Élite’) en voer van eigen boden (‘#LikeMe’) hebben we voor iedereen wat wils in onze Kijkgids.  

 1. De ‘magie’ van make-up: Sarah Jessica Parker transformeert op de 'Sex and the City’-set
  Celebrities

  De ‘magie’ van make-up: Sarah Jessica Parker transfor­meert op de 'Sex and the City’-set

  Je moet Sarah Jessica Parker (56) de kneepjes van het vak niet meer leren kennen. De actrice veroverde jarenlang de kijkers met haar Carrie Bradshaw-lifestyle in ‘Sex and the City’, en ook nu haalt ze weer alles uit de kast om haar geliefde personage tot leven te wekken. Dat mag je ook gerust letterlijk nemen: haar verfijnde looks en outfits in de reboot maken de indrukwekkende transformatie compleet.
 2. Waarom prins Laurent en prinses Claire nooit officieel zullen scheiden
  PREMIUM
  Royalty
  7

  Waarom prins Laurent en prinses Claire nooit officieel zullen scheiden

  Is het huwelijk van Laurent (57) en Claire (47) op sterven na dood? Dat gerucht achtervolgt het prinsenpaar al een tijdje. In het dagelijkse leven zouden de twee al maanden gescheiden leven, al zullen ze volgens verschillende koningshuisdeskundigen ‘op papier’ nóóit uit elkaar gaan. “Nochtans kan Laurent wettelijk gezien op dezelfde manier scheiden als iedere andere Belg”, klinkt het. Waarom blijven onze royals - soms schijnbaar tegen wil en dank - toch ‘eeuwig getrouwd’?