Gene Bervoets schittert op dit moment in het tweede seizoen van 'Beau Séjour'. Dag Allemaal maakt een portret van de veelgeprezen acteur.
Volledig scherm
PREMIUM
Gene Bervoets schittert op dit moment in het tweede seizoen van 'Beau Séjour'. Dag Allemaal maakt een portret van de veelgeprezen acteur. © © Frank Devos

Gene Bervoets, eeuwige punker en ambitieuze speelvogel, schittert op dit moment in ‘Beau Séjour’: “Hij staat heel gulzig in het leven”

Showbizz“Hij is onze Vlaamse George Clooney, meer dan Koen De Bouw ooit zal zijn.” Tv-criticus Jules Hanot steekt zijn bewondering voor Gene Bervoets (64), die in ‘Beau Séjour’ opnieuw toont wat hij waard is, niet onder stoelen of banken. Ook z’n vrienden zijn niet gierig met hun lof. “Gene staat voor kwaliteit, in alles wat hij doet”, aldus Patrick Janssens.

5 reacties

 • Bruno Vermeire

  1 jaar geleden
  Hoed je af voor deze acteur, maar niet vergeten zijn tegenspeler van 10 jaar . nog eens hoed je af.
 • Eddy De Block

  1 jaar geleden
  Ja hoor topacteur , vinden wij ook allebei. Doe er zo nog maar enkele bij gene !!
 • Bart Dekort

  1 jaar geleden
  Die man voegt steeds iets toe dat de kijker apprecieert. Behalve toen hij met die wenende manager verkleed als socialist in de armen stond. Talent te over, en dat verdwijnt niet met de jaren.
 • Johan Dupont

  1 jaar geleden
  Inderdaad een prachtige acteerprestatie in Beau Sejour!
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Jammer dat hij per se zijn politieke ingesteldheid zo moest etaleren enkele jaren geleden. Een goed acteur, maar schoenmaker blijf bij uw leest en gebruik uw bekendheid niet om aan politiek te doen.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.