Gênant: ijskoude Nicole Kidman negeert winnaar Rami Malek op Golden Globes

Rami Malek op Golden Globes
Golden Globes Rami Malek op Golden Globes
Het gênantste moment tijdens de uitreiking van de Golden Globes was ongetwijfeld dat tussen Nicole Kidman (51) en ‘Bohemian Rhapsody’-acteur Rami Malek (37). Wanneer de acteur het podium betrad voor de Globe van ‘Beste drama’, negeerde de Australische actrice hem compleet. Malek zag dat moment nu voor het eerst terug. “Ik ken haar nochtans als lang”. 

‘Bohemian Rhapsody’ won de Golden Globe voor beste dramafilm, een feest voor Rami Malek (37), die eerder op de avond ook al de prijs voor beste filmacteur in de wacht sleepte. Hollywoodactrice Nicole Kidman reikte het beeldje voor de beste dramafilm uit. Maar toen Malek terug op het podium kwam om ook die prijs in ontvangst te nemen, ontstond er een ongemakkelijk momentje tussen de twee.

Toen Malek de hand van Kidman wilde vastnemen, draaide die zich net om.  Wanneer Malek dan maar haar rug aanraakte in plaats van haar hand, negeerde de Oscarwinnares ook die move van Malek. “Ik had de beelden nog niet eerder gezien”, reageert Malek op het moment in de talkshow van Jimmy Kimmel. “Ik ken haar nochtans al lang, maar dat lijkt absoluut niet zo uit deze beelden”, lacht de acteur. 

“Die avond kreeg ik wel een leuk bericht van Nicoles man, Keith Urban, een hevige fan van Queen. Hoe dan ook, dit zal me wel tot in de eeuwigheid achtervolgen”, lacht Malek.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • nina deyrne

    Het lijkt eerder alsof hij haar wou laten voorgaan en haar volgen door haar te begeleiden alleen stopte ze dus moest hij zijn hand wel wegnemen, het ziet er wat stuntelig uit maar ik had het eerder zo opgevat dan dat hij haar hand wou schudden of wat dan ook.