Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Gemma Rosereyn, de vriendin van Like Mike, spreekt voor het eerst over het verlies van hun dochtertje

ShowbizzEen paar weken geleden moesten dj Like Mike en zijn vriendin Gemma Rosereyn afscheid nemen van hun stilgeboren kindje. Een dubbele klap in hun gezicht, want Mike verloor diezelfde week ook zijn vader. Gemma post nu voor het eerst na het verlies van hun kindje, dat de naam Winter Rose kreeg, een emotionele boodschap op Instagram. 

 1. Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”
  Showbizz
  70

  Sean Dhondt na zijn bewogen jaar: “Ik heb letterlijk in mijn blootje gestaan voor heel het land. Wat kan er mij nu nog gebeuren?”

  Sean Dhondt was deze voormiddag te gast in het programma ‘De Boshut’ op Radio 1. Daarin vertelde hij over wat hij zelf een ‘rotjaar’ noemt. Hij blikte terug op de affaire-Eveline en de schuldgevoelens en commentaren die daarmee gepaard gingen. “Plots is het niet enkel je familie, vrienden en collega’s die een mening hebben, maar heel het land.” Daarnaast vertelt het VTM-gezicht ook dat hij psychologische hulp zocht.
 2. Gert Verhulst brengt soloalbum uit met enkele vergeten ‘Studio 100'-nummers
  Muziek
  9

  Gert Verhulst brengt soloalbum uit met enkele vergeten ‘Studio 100'-num­mers

  Op 10 september brengt Gert Verhulst (53) zijn eerste soloalbum uit, genaamd ‘Zijn Mooiste Liedje’. De plaat is een verzameling van enkele verborgen parels uit het ‘Studio 100'-repertoire. Zo haalt de ‘Studio 100'-baas onder meer nummers van ‘Spring' en ‘Het Huis Anubis’ van onder het stof en steekt deze in een nieuw jasje. Het zijn stuk voor stuk liedjes die Gert zelf heeft geschreven.
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.