Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Gella Vandecaveye nam 5 jaar geleden haar moeder in huis: “Ik heb een stukje vrijheid moeten opofferen”

ShowbizzGella Vandecaveye (48) stapte na haar rijkgevulde judocarrière in de pr, sportconsulting en evenementensector, maar door corona zag ze haar activiteiten bijna stilvallen. Gella is echter geen vrouw die bij de pakken blijft neerzitten, integendeel. Ze heeft zich voor een tweede keer geheroriënteerd en gooide zich op de markt van de totaalrenovaties. In dit gesprek over de 10 geboden praat ze openlijk over de verslaving van haar vader, de band met haar moeder en haar sportverleden. “In Amerika of in Frankrijk ben je als olympische medaillewinnaar binnen voor de rest van je leven. Hier moet je blijven knokken.”

7 reacties

 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  Veel respect voor de mensen die dat doen! Bewijst vooral dat die mensen een groot hart hebben én vooral, niet vergeten wat hun ouders al die jaren voor hen gedaan hebben. Mij moeten ze ook niet in een rusthuis steken; liever de centjes dan besteden aan thuiszorg, zal véél voordeliger zijn.
 • Bernard Hostyn

  1 jaar geleden
  Het in huis nemen van één of beide ouders dat heeft voor het gezin in kwestie een grote druk op de dagdagelijkse beslommeringen. Mijn vrouw en ik hebben haar moeder acht jaar thuis mogen verzorgen daar de RVT of WZC waar zij woonde niet meer voldeed aan de wensen. Het brengt beperkingen met zich en de vrijheid van het doen en laten val volledig weg omdat de ouder(s) nu 24 op 24 zorg nodig hebben en/of bijstand, maar de genegenheid en vriendschap is dan dubbel zo groot van hen u.
 • alain indria

  1 jaar geleden
  Prachtige Lady, #RESPECT
 • Greta Dendas

  1 jaar geleden
  Toffe dame…heeft nooit bewust de media opgezocht…
 • Axel Laporte

  1 jaar geleden
  Je bent en mooie madam met het hart op de goede plats!