Gekozen voor haar moederhart. Dylan zet Wendy voor ultimatum: “Franske of ik”

Met haar kroost: Dylan (34), Clément (18) en Estelle, de dochter die ze tien jaar geleden kreeg met Frans.
Dieter Bacquaert Met haar kroost: Dylan (34), Clément (18) en Estelle, de dochter die ze tien jaar geleden kreeg met Frans.
Er zijn geen zekerheden meer. De "minstens tijdelijke" breuk tussen Wendy (58) en Franske (56) slaat in als een bommetje. Maar intimi schrikken niet. Ze zagen al maanden de angst van een verscheurde zangeres die besefte dat ze haar liefde en rechterhand zou verliezen zodra ze haar grote moederhart zou laten spreken.

Het was Frans Vancoppenolle zelf die de breuk woensdagochtend op zijn Instagram publiek maakte - zij het op een manier die doet vermoeden dat hij op dat moment niet helemaal helder was in het hoofd.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
164 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • André Lernout

  Dit is een zaak tussen Frans en haar, die zoon hoeft zich daar niet mee te moeien. Een relatie is geen zaak voor de kinderen, dat ze het zelf maar beter doen in hun toekomst!!

 • marcelle van camp

  Sorry hoor, maar ik zou ook voor mijn kinderen kiezen, we kunnen ook niet of geen beoordeling vellen rond dit Koppel.

 • Brent Van Renterghem

  Dat die nog in Aalter durft rond te lopen, hij maakt zich superbelachelijk en toont wie hij is! 34 Jaar begot...

 • Joseph Van de Perre

  Dylan is een egocentrisse zak

 • robbe vanhoutte

  Die Dylan is toch een egoïstisch en zielig ventje. Hij is toch niet met Frans tesamen. Ook is het erg dat Wendy daar aan toe geeft of is er iets anders aan de hand?? Frans.. ik zou zeggen een ander en een beter