Geert Hoste on Holiday
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Hoste on Holiday © Dag Allemaal

Geert Hoste werd ooit geplaagd door ‘1.001 beten’ in Cambodja: “Als ik het fotoalbum van die reis bekijk, begin ik weer te krabben”

ShowbizzDeze zomer zal er een stuk minder gereisd worden. Jammer. Maar (ver) weg van huis is het lang niet alleen maar genieten. Dat blijkt wel uit de anekdotes die Geert Hoste (60) exclusief in Dag Allemaal vertelt over zijn buitenlandse trips van de afgelopen jaren. “In de brochure van het reisbureau stond zwart op wit: ‘Een bootje brengt je naar een vissersdorpje dat uit slechts vier drijvende boothuizen bestaat. Dobberend op het uitgestrekte meer Tonle Sap beleef je nachten om nooit meer te vergeten.’ Dat klopte allemaal, maar laat ik zeggen dat Bart Kaëll meer ­plezier heeft gehad aan zijn duizend terrassen in Rome, dan ik aan mijn duizend-en-één insectenbeten in Cambodja.”

  1. Geert Hoste wordt 60: “Als ik aan het podium terugdenk, breekt het angstzweet me uit”
    PREMIUM
    Showbizz

    Geert Hoste wordt 60: “Als ik aan het podium terugdenk, breekt het angstzweet me uit”

    "Wedden dat ik eerder 60 ben dan dat we een regering hebben?" Een mopje van eigen deeg, van en voor Geert Hoste. De Vlaamse koning van de lach rondt vandaag de kaap van 6 decennia af. Van het podium nam hij drie jaar geleden afscheid, van zijn moppen nooit. De vijf pijlers van zijn lach doet hij voor ons uit de doeken. “Soms kan een flauwe grap gigantisch veel weerklank krijgen.”