Geen ‘Timtation’ meer voor Cherish: de verleidster heeft nieuwe vriend

VIJF
‘Temptation Island’-verleidster Cherish heeft een nieuwe vriend. Dat maakte de blondine zelf bekend op Instagram. Tim ‘Timtation’ Wauters, die in het programma als een blok voor de Nederlandse viel, hoeft dus niet meer te hopen op een relatie met de vrouw die op het eiland z’n hart stal.

Voor Cherish was ‘Temptation Island’ een spelletje, maar Tim viel wel echt als een blok voor haar. Zelfs nadat ze hem duidelijk gemaakt had dat de gevoelens niet oprecht waren, verwerkte Tim haar nog als kers (naar haar koosnaampje ‘cherry’, nvdr.) in zijn volgende tatoeage. Voor haar huidige vriend zijn de gevoelens wel echt, laat ze weten op sociale media. “Je maakt me zo gelukkig”, schrijft ze bij een foto. Je vertelt me dat ik speciaal ben, dat ik mooi ben, dat ik ontzettend lief ben, dat ik ontzettend eerlijk ben en dat ik je gelukkig maak. Schat, ik wilde je vertellen dat ik goed voor je zal zijn. Ik zal er altijd voor je zijn. We gaan nog vele jaren van elkaar genieten.”

Cherish deelde deze foto op haar Instagramprofiel.
Instagram Cherish deelde deze foto op haar Instagramprofiel.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tom Der Kinderen

    ontzettend eerlijk... lol ja daar zijn wel een paar honderduizend mensen getuige van geweest.. haha