“Geen relatie met Hugo, wij zijn al 50 jaar bevriend”. Janine Bischops reageert voor het eerst op de kwalijke roddels

ShowbitsIn de populaire reeks ‘#LikeMe’ vormen Janine Bischops (81) en Hugo Sigal (75) een mooi koppeltje. Maar sinds het overlijden van Nicole duikt steeds vaker het gerucht op dat er tussen de twee ook in het echt iets moois bloeit. “Niks van aan”, ontkent Janine met klem. Ze heeft zelf ook al de roddels opgevangen en is daarover zeer verontwaardigd, vertelt ze aan Jarne. Haar eerlijke reactie zie je in een nieuwe Showbits.

46 reacties

 • Vandenbroek Betty

  2 maanden geleden
  En als,dat zo zou zijn wens ik ze nog veel vriendschap en geluk waar sommige mensen zich mee bezig houden.Een mooie vriendschap is daarom nog geen vaste relatie .
 • Helena Lopez

  2 maanden geleden
  Wie wil er nu niet zo een brave man als Hugo ? Maar daar is het nu toch eventjes te vroeg voor.Het rouwproces moet eerst voorbij zijn en dat geeft zen tijd nodig.Duurt zeker 1jaar minimum.Ach laat ze maar praten.Zij die praten weten niet .Zij die weten ,praten niet.
 • Freddy Van remoortere

  2 maanden geleden
  Dat ze hopelijk nog lang en gezond mekaar kunnen blijven steunen en genieten van de mooie dingen des levens...toch
 • Kim Everaert

  2 maanden geleden
  Als je op die leeftijd bent.heb je niks te verliezen dus ook al is het niet. GO FOR IT
 • Sylvie Maloens

  2 maanden geleden
  Waar mensen zich mee bezighouden! Als het zo is, dan is het zo. Punt! En echte vriendschap bestaat ook nog, dit aan de roddelaars!
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Een jaar op zee’: “De tv-wereld heeft meer gezichten à la Wim Lybaert nodig”

  Wim Lybaert (54) is al van jongs af aan bezeten door vissers en de zee. Daarom trekt de West-Vlaming een jaar in de voetsporen van enkele (voormalige) zeelieden. Is het leven op het woeste water zo rooskleurig als het soms wordt voorgesteld? En slaagt Wim erin een informatief en begeesterend portret van deze onderbelichte beroepsgroep te schetsen? “Lybaert is een van de weinige bekende koppen die echt luistert naar wie voor hem zit.”
 2. “Elk jaar hebben we pech bij opnames van ‘De Mol’”, maar wat als presentator Gilles De Coster zelf zou uitvallen?
  Showbits
  2

  “Elk jaar hebben we pech bij opnames van ‘De Mol’”, maar wat als presenta­tor Gilles De Coster zelf zou uitvallen?

  Stel dat presentator Gilles De Coster zelf aan ‘De Mol’ zou deelnemen, wil hij dan liever de mol zijn of een gewone kandidaat? Hoe bereidt hij zich voor op een nieuw seizoen? En waarom trekt het programma dit jaar naar het verre Arizona? En wat als hij om één of andere reden zou uitvallen tijdens de opnames? Desna heeft een spervuur aan vragen voor hem. “Ooit ben ik bij een opdracht van de set moeten wegblijven, omdat er teveel Belgische toeristen in de buurt waren. Dat is ons in Arizona gelukkig niet overkomen”, vertelt hij. Bekijk het in een nieuwe Showbits.