Geen ‘Kastaar’ voor de cast van ‘Familie’, maar Kürt Rogiers nu wel vereeuwigd in Hasselt met ster op Walk of Fame

ShowbitsHet was een bijzondere woensdag voor acteur en presentator Kürt Rogiers, want hij heeft nu zijn eigen ster op de Hasseltse Walk of Fame. Die kreeg hij voor de deur van de Trixxo Arena, naar aanleiding van het 16de Schlagerfestival. Rogiers presenteert namelijk dit jaar voor het 7de jaar op een rij het grootste Schlager-event van Vlaanderen. Het event gaat dit jaar door op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart met optredens van onder meer Laura Lynn, Luc Steeno, De Romeo’s, Lisa del Bo, Christoff en Willy Sommers.

2 reacties

 • Linda D'Haese

  1 maand geleden
  Hoeveel prijzen gaan ze nog blijven uitvinden om toch maar geld verslindende party's te kunnen geven en dat de VRT hier mag aan meedoen dat komt omdat de politici en ook van profiteren
 • Jaak Casteleyn

  2 maanden geleden
  Alles is relatief, ‘kastaar’ of geen ‘kastaar’.
 1. Kevin Janssens van stoere rokkenja­ger tot stijlvolle presenta­tor: "Hij vult de leegte die Niels Destadsbader achterliet op VTM”
  PREMIUM
  BV

  Kevin Janssens van stoere rokkenja­ger tot stijlvolle presenta­tor: "Hij vult de leegte die Niels Destadsba­der achterliet op VTM”

  Kevin Janssens (43) is alomtegenwoordig op uw tv-scherm. Niet als acteur, maar als debuterend presentator in ‘Bestemming X’ én als jurylid in ‘The Masked Singer’. “Zo vult hij -samen met Jens Dendoncker- de leegte op die Niels Destadsbader achterliet op VTM”, aldus ‘Dag Allemaal’. Janssens bewijst dat hij als entertainer van alle markten thuis is, nadat hij eerder als acteur ook al was opgevallen door z’n veelzijdigheid en niet bang blijkt te zijn van uitdagende rol.
 2. Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabiliteit is niet aan mij besteed”
  PREMIUM
  BV

  Een burgerlijk leven is niet voor Tine Embrechts weggelegd: “Kiezen voor stabili­teit is niet aan mij besteed”

  Vorig jaar zat Tine Embrechts (47) in ‘The Masked Singer’ nog in het pak van Flamme Fatale, dit seizoen is ze één van de vaste speurders. Ook is de actrice te zien in ‘De ideale wereld’. Geen gebrek aan tv-werk dus voor Embrechts, ook al denkt ze zelf dat de rollen niet altijd voor het rapen gaan liggen. “Tegenwoordig moet je als actrice van mijn leeftijd bijna dankbaar zijn dat je nog gevraagd wordt.” In ‘Primo’ vertelt Tine over ouder worden en de zoektocht naar een balans tussen haar carrière en gezin.