Fawry Not Sawry
Volledig scherm
PREMIUM
Fawry Not Sawry © RV

Geen enkele BN’er is veilig voor roddelkoning Fawry Not Sawry: “André Hazes bekijkt mijn Insta elke dag”

ShowbizzHij bracht als eerste naar buiten dat André Hazes het gezellig had met Sarah van Soelen, weet zo ongeveer alles over de relatieperikelen van Lil Kleine en lijkt de BFF van haast iedere realityster. Sinds hij een paar jaar geleden recaps begon te posten van tv-reeksen zoals ‘Love Island’, ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, groeide de Nederlandse YouTuber Fawry Not Sawry in recordtempo uit tot dé roddelreferentie bij onze Noorderburen. Al zijn er grenzen: “Ik verzweeg dat Sarah van Soelen in een afkickkliniek zat.”

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. De Warmste Week trekt dit jaar naar Mechelen en focust zich op één thema: ‘Kunnen zijn wie je bent’
  Showbizz
  11

  De Warmste Week trekt dit jaar naar Mechelen en focust zich op één thema: ‘Kunnen zijn wie je bent’

  Op de Grote Markt in Mechelen geven Studio Brussel, MNM en Eén vandaag het officiële startschot van De Warmste Week. De actie kiest voortaan voor één maatschappelijk relevant thema. Dit jaar is dat ‘Kunnen zijn wie je bent’. Organisaties kunnen nu projecten indienen die ervoor zorgen dat iederéén – jong en oud – kan zijn wie die wil zijn. Heel Vlaanderen wordt opgeroepen om geld in te zamelen om deze projecten te realiseren.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.