Invision
Volledig scherm
© Invision

Geen aanklacht tegen Britney Spears voor slagen en verwondingen na incident met huishoudster

CelebritiesBritney Spears (39) kan weer rustig ademhalen na het incident waarin haar huishoudster haar beschuldigde van geweld. De zangeres zal niet aangeklaagd worden aangezien er te weinig bewijsmateriaal is om aan te tonen dat het misdrijf heeft plaatsgevonden.

1 reactie

 • DANIEL DEGRYSE

  3 maanden geleden
  Als je zo tegen je werkgever praat zoek dan best een andere job. Het is niet omdat Spears onder bewindvoering staat dat er misbruik mag zijn van deze persoon. Als ieder een ander aanklaagt moet men het tegendeel kunnen aantonen. Sommigen zouden niet anders moeten doen dan zich te beschermen alleen omdat in de meeste gevallen om geld afzetterij gaat.
 1. Model verdient de kost op TikTok omdat ze op Scarlett Johansson lijkt: “Maar ook haar haters weten mij te vinden”
  Celebrities
  2

  Model verdient de kost op TikTok omdat ze op Scarlett Johansson lijkt: “Maar ook haar haters weten mij te vinden”

  Nee, je ziet niet dubbel, en Scarlett Johansson (37) heeft ook geen stiekeme tweelingzus. Ekaterina Shumskaya (24), een Russisch model, lijkt gewoon heel erg op de Amerikaanse actrice. Op TikTok verdient ze een centje bij door haar te imiteren, al is dat naar eigen zeggen niet altijd even makkelijk. “Ook de mensen die haar niet tof vinden contacteren mij. Ze sturen me soms doodsbedreigingen.”