Aardappelboer Kim besloot zijn uitverkorene Ginny (links) na hun romantische trip alsnog in te ruilen voor Emi (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Aardappelboer Kim besloot zijn uitverkorene Ginny (links) na hun romantische trip alsnog in te ruilen voor Emi (rechts). © VTM

Gedumpte Ginny uit ‘Boer zkt vrouw’ zwaar ontgoocheld in boer Kim: “Pas op tv ontdekt dat hij voor Emi koos”

ShowbizzCoup de théâtre in ‘Boer zkt vrouw’. Aardappelboer Kim (30) besloot zijn uitverkorene Ginny (27) na hun romantische trip alsnog in te ruilen voor Emi (23), die hij maar niet kon vergeten. Ginny reageert nu voor het eerst, en maakt duidelijk dat een en ander niet echt netjes is verlopen. “Tijdens het programma heeft hij niets van zich laten horen.” 

19 reacties

 • Geert Peeters

  1 maand geleden
  Is dat allemaal niet een beetje door de programmamakers gestuurd en in scene gezet?
 • hans jacobs

  1 maand geleden
  Als hij direct voor Emi Had gekozen, dan had hij Ginny misschien iets minder hard gekwetst!
 • Patrick Peeters

  1 maand geleden
  Bah, allemaal gezever. Een partner zoek je niet op deze manier. Hier doe je enkel aan mee voor het avontuur en/of in de belangstelling te staan
 • mark timmer

  1 maand geleden
  De André Hazes van België. Volgende maanden zoek hij Ginny weer op
 • Bart Gijselinck

  1 maand geleden
  Als 30 jaar bent en dan u eigen niet kent gaat heel zijn leven in de knop zitten ook had kim al gekozen voor Emi in de beginnen want zijn was hetzelfde dan zijn vorig lief.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 3. Paul McCartney schrijft geschiedenis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbury: “Het voelt zo goed om hier te staan”
  Muziek

  Paul McCartney schrijft geschiede­nis als oudste headliner ooit op Britse festival Glastonbu­ry: “Het voelt zo goed om hier te staan”

  De 80-jarige Paul McCartney heeft afgelopen zaterdag geschiedenis geschreven. De Britse zanger stond namelijk als oudste headliner ooit op het Britse festival Glastonbury. De set van de voormalige Beatles-zanger stelde overigens niet teleur. Zo zong McCartney niet alleen een virtueel duet met de overleden John Lennon. De wereldberoemde artiest had voor de gelegenheid ook nog twee special guests met zich meegebracht.