Prinses Charlotte
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Charlotte © Photo News

Geboren voor het succes: hoe de kleine prinses Charlotte miljardair zal worden dankzij mama Kate Middleton

RoyaltyAls ze later groot is, wordt ze de rijkste royal binnen het Britse koningshuis. Prinses Charlotte (6) zal het financieel veel beter doen dan haar oudere broer, George (8), en haar jongere broer, Louis (3). Dat wijst een nieuw onderzoek van de Britse krant The Express uit. De dochter van de immens populaire prins William (39) en zijn echtgenote Kate Middleton (39) bleef tot nu toe grotendeels uit de spotlights, gezien haar ouders haar voorlopig afschermen voor de media. “George krijgt de kroon, maar Charlotte krijgt het fortuin”, zo menen experts. En dat heeft de kleine meid grotendeels te danken aan mama Kate. 

10 reacties

 • nicky vandee

  4 weken geleden
  Op zulk nieuws heb ik lang moeten wachten, oef, nu kan ik weer gerust slapen (sarcastisch)
 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Dat is nu eenmaal zo. Ik lees liever dat een kindje dolgelukkig en rijk is dan over een verwaarloosd kind.
 • Stroobants Alexander

  1 maand geleden
  Het is maar in welke wieg dat je bent geboren. Daar is geen verdienste aan.
 • An Vanden Bossche

  1 maand geleden
  Absurd. Het gros van het fortuin moet naar de troonopvolger gaan, niet naar tweede en derde kinderen. En evenmin moeten ze erover kunnen beschikken, het fortuin dient doorgegeven aan volgende generaties. Enkel over de inkomsten is er vrij te beschikken.
 • eli bosch

  1 maand geleden
  Misschien kan ze samen met haar vader het besteden aan de redding van het klimaat. Hij tikt graag anderen op de vingers maar dat zou pas een statement zijn. Het is maar in welke wieg je gelegd wordt om al dan niet veel geluk te hebben in het leven.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.