Tanja Dexters fotomontage
Volledig scherm
PREMIUM
Tanja Dexters fotomontage © Klaas De Scheirder/RV - Fotomontage HLN

Geboren voor het ongeluk? Tanja Dexters rijgt al sinds 2016 de relletjes aan elkaar

ShowbizzDe vechtpartij in Marbella is het laatste incident waarbij Tanja Dexters (44) en haar vriend Michaël Peeters betrokken zijn, maar het is zeker niet de eerste hobbel op het parcours van Dexters. De ex-Miss België gaat al sinds haar scheiding in 2016 veelvuldig over de tongen. Een overzicht van fratsen als grafschennis, een vernield appartement en vluchtmisdrijf, maar recent ook een pijnlijk strafdossier. 

49 reacties

 • lieve vanderstraeten

  1 jaar geleden
  Krijgt haar echtscheiding niet verwerkt. Een goede raad, zet alles, alleen, op een rijtje, daarvoor hebt ge zeker geen man voor nodig, of roep hulp in. Het is nu eenmaal zo dat uw echtgenoot u heeft verlaten en dat is een hele zware domper, en een verschrikkelijke nederlaag, en gezichtsverlies. Neem tijd voor jezelf en je kind. Dit kan een lange tijd duren, maar het zal zeker de moeite waard zijn.
 • Steven Vanden Broeck

  1 jaar geleden
  Niets speciaal in dat filmpje, ze lijkt zich gewoon te amuseren en er is nooit een ander potentieel slachtoffer dan zij zelf. Velen worden boos van haar hemelse benen en kont. Ondertussen dankt ze HLN voor de aandacht en het gratis filmpje.
 • jules jans

  1 jaar geleden
  Er is bij dat mens meer dan een hoek eraf.
 • Johan Planckaert

  1 jaar geleden
  als je het verstand hebt van een kakkerlak dan moet je er niet veel van verwachten..
 • Lesley Debusschere

  1 jaar geleden
  De media speelt hier ook een grote rol in als ramptoerist. Tuurlijk haalt ze streken uit maar ze zal wel niet de enige bekende vlaming zijn zeker. Er wordt met 2 heel verschillende maten gemeten. Bij sommige wordt alles met de mantel der liefde bedekt en bij anderen wordt alles wel heel breed en grof uitgesmeerd..
 1. ‘Tiger King’-ster Joe Exotic aangeklaagd na drugshandel in de gevangenis: “Hij zei dat hij tijgervoer moest kopen”
  Celebrities

  ‘Tiger King’-ster Joe Exotic aange­klaagd na drugshan­del in de gevangenis: “Hij zei dat hij tijgervoer moest kopen”

  Dat Joe Exotic (59) geen heilig boontje is, daar waren we al langer van op de hoogte. De man werd wereldberoemd door de Netflixdocu ‘Tiger King’, en daar maakte hij gretig gebruik van. Achter de tralies hield Joe er een duistere drugshandel op na terwijl hij beweerde te vechten tegen kanker. Dat zegt één van zijn voormalige advocaten in een nieuwe aanklacht.
 2. Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ laat gaybashing en gepest achter zich:”10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”
  Play
  Showbizz

  Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ laat gaybashing en gepest achter zich:”10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”

  Een erg zonnige aflevering van ‘Blind Getrouwd’ vanavond, de koppels zijn allemaal samen op huwelijksreis in het Turkse Bodrum. Ze ontdekken het prachtige resort en genieten van elkaar gezelschap. Maar er is ook ruimte voor de eerste openhartige gesprekken. Zo praten Brecht en Dziubi tijdens een diner voor het eerst over hun coming out. Vooral Dziubi kreeg het in zijn jeugd zwaar te verduren. Hij werd zwaar gepest en was zelfs het slachtoffer van gaybashing. Samen met Jarne van Showbits blikt hij al vooruit op de aflevering van straks. Hij vertelt onder meer over de zware pesterijen op de middelbare school. “10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”, vertelt hij trots in een nieuwe Showbits.