Tanja Dexters fotomontage
Volledig scherm
PREMIUM
Tanja Dexters fotomontage © Klaas De Scheirder/RV - Fotomontage HLN

Geboren voor het ongeluk? Tanja Dexters rijgt al sinds 2016 de relletjes aan elkaar

ShowbizzDe vechtpartij in Marbella is het laatste incident waarbij Tanja Dexters (44) en haar vriend Michaël Peeters betrokken zijn, maar het is zeker niet de eerste hobbel op het parcours van Dexters. De ex-Miss België gaat al sinds haar scheiding in 2016 veelvuldig over de tongen. Een overzicht van fratsen als grafschennis, een vernield appartement en vluchtmisdrijf, maar recent ook een pijnlijk strafdossier. 

49 reacties

 • lieve vanderstraeten

  2 maanden geleden
  Krijgt haar echtscheiding niet verwerkt. Een goede raad, zet alles, alleen, op een rijtje, daarvoor hebt ge zeker geen man voor nodig, of roep hulp in. Het is nu eenmaal zo dat uw echtgenoot u heeft verlaten en dat is een hele zware domper, en een verschrikkelijke nederlaag, en gezichtsverlies. Neem tijd voor jezelf en je kind. Dit kan een lange tijd duren, maar het zal zeker de moeite waard zijn.
 • Steven Vanden Broeck

  2 maanden geleden
  Niets speciaal in dat filmpje, ze lijkt zich gewoon te amuseren en er is nooit een ander potentieel slachtoffer dan zij zelf. Velen worden boos van haar hemelse benen en kont. Ondertussen dankt ze HLN voor de aandacht en het gratis filmpje.
 • jules jans

  2 maanden geleden
  Er is bij dat mens meer dan een hoek eraf.
 • PLANCKAERT Johan

  2 maanden geleden
  als je het verstand hebt van een kakkerlak dan moet je er niet veel van verwachten..
 • Lesley Debusschere

  2 maanden geleden
  De media speelt hier ook een grote rol in als ramptoerist. Tuurlijk haalt ze streken uit maar ze zal wel niet de enige bekende vlaming zijn zeker. Er wordt met 2 heel verschillende maten gemeten. Bij sommige wordt alles met de mantel der liefde bedekt en bij anderen wordt alles wel heel breed en grof uitgesmeerd..
 1. Ex-Miss België Tatiana Silva openhartig in nieuw boek: “Ik heb ooit een abortus ondergaan”
  Showbizz

  Ex-Miss België Tatiana Silva openhartig in nieuw boek: “Ik heb ooit een abortus ondergaan”

  Tatiana Silva (36) is doorgaans heel gesloten over haar privéleven, maar voor haar nieuwe boek ‘Tout commence par soi’ (Alles begint bij jezelf) maakt ze een uitzondering. De voormalige Miss België vertelt er onder andere over een abortus die ze onderging en over haar relaties. Zo was de presentatrice samen met zanger Stromae (36). “Maar ik noem z'n naam niet in het boek.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).