Benoit De Freine
Volledig scherm
PREMIUM
© Benoit De Freine

Gat in de markt sinds zwartepietendiscussie: oude dvd’s van ‘Dag Sinterklaas’. “Onder de 50 euro vind je ze niet”

De (her)uitzendingen van ‘Dag Sinterklaas’ met Bart Peeters op de VRT: ooit was het een jaarlijkse traditie, een beetje zoals het nieuwjaarsconcert in Wenen. Maar in 2018 was de hype plots voorbij. Heeft u de dvd’s van de originele afleveringen nog ergens? Koester ze, want door de zwartepieten-discussie zijn ze niet meer te vinden, tenzij tweedehands, aan zotte prijzen. Dat meldt ‘Dag Allemaal’.

 1. Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”
  BV

  Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”

  “Ik ben al lang blij dat Vlaamse artiesten in de bloemetjes worden gezet.” Margriet Hermans (68), die genomineerd is voor zowel een MIA als een Kastaar, kijkt vol enthousiasme uit naar de uitreiking van deze mediaprijzen. In een gesprek met ‘TV Familie’ blikt ze vooruit op deze tv-shows. Daarnaast heeft ze het ook nog over haar ambities voor de toekomst en de carrière van haar dochter Celien. “Als ik kon, zou ik haar de MIA geven voor Doorbraak van 2022.”
 2. Hetze rond ‘Squid Game’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”
  TV

  Hetze rond ‘Squid Ga­me’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”

  Er blijven bij Britse media horrorverhalen binnenstromen over de opnames van een realityreeks die gebaseerd is op de populaire serie ‘Squid Game’. Volgens Daily Mail overweegt een tiental deelnemers zelfs klacht in te dienen tegen streamingdienst Netflix, die het tv-spel produceert. De kandidaten zeggen “als beesten behandeld te zijn” op de set. Bovendien beweert de Britse krant dat een duo het spel moest verlaten nadat bleek dat ze de lakens hadden gedeeld in het hotel waarin de kandidaten verbleven.