Actrice Jodie Sweetin
Volledig scherm
Actrice Jodie Sweetin © i

‘Full House’- ster Jodie Sweetin tegen de grond geduwd door politie tijdens protest tegen abortuswet

Celebrities‘Full House’-actrice Jodie Sweetin (40) werd afgelopen zaterdag, op 25 juni, bruusk op de grond geduwd door enkele politieagenten in Los Angeles. Ze nam deel aan een pro-choice-protest, voor het recht op abortus. 

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Johnny Depp en Jeff Beck beschuldigd van plagiaat
  MUZIEK

  Johnny Depp en Jeff Beck beschul­digd van plagiaat

  Johnny Depp (59) en zijn goede vriend Jeff Beck (78) worden beschuldigd van plagiaat in hun lied ‘Sad Motherfuckin’ Parade’. Het lied op hun gezamenlijke album ‘18' zou exacte teksten bevatten uit het gedicht ‘Hobo Ben' van de overleden gedetineerde en moordenaar Slim Wilson uit de Missouri State Penitentiary. Hij schreef het gedicht in de jaren zestig en in 1976 werd zijn poëzie opgenomen door folklorist Bruce Jackson.